Nedoklubko, z.s.


Děti, mládež, rodina Zdraví

DVANÁCT SIL pro neonatologii v Podolí

💜DVANÁCT SIL 2021 💜 Neonatologie ÚPMD PRAHA PODOLÍ💜31 562 Kč 🥳🥳 Děkujeme všem 11 dárcům za podporu své neonatologie!🥳 Za vybrané finance jsme oddělení zakoupili: ☑️ 6 828 Kč - 12 KOJÍCÍCH POLŠTÁŘŮ MOTHERHOOD ☑️ 4 025 KČ - 4 STERILIZÁTORY Philips Avent ☑️ 7 178 Kč🎁A kolik se nám podaří vybrat k Vánocům 2022? 🎁

DVANÁCT SIL pro neonatologii v Praze Podolí

💜31 562 Kč💜 - VÝTĚŽEK DVANÁCT SIL PRO ÚPMD PRAHA 2021 Děkujeme!
81 120 Kč

přispělo

31 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
LÁSKA, ODHODLÁNÍ, BOJOVNOST, VÍRA, DŮVĚRA, POROZUMĚNÍ, POKORA, VDĚČNOST, LASKAVOST, NADĚJE, RADOST a PODIVUHODNÁ SÍLA.
To jsou SÍLY, které provází miminka do dlaně a také všechny, kdo o ně na neonatologiích pečují.


V České republice se narodí každý rok přibližně 8500 dětí předčasně. Oddělení neonatologie je místo, kde rodiče s dětmi tráví spoustu času a zažívají tu mnoho radostných, ale i těžkých chvil. Je to prostředí, na které už nikdy nezapomenou...

Ústav pro péči o Matku a díte v Praze Podolí je jedním z dvanácti perinatologických center, kde se starají o ta úplně nejmenší miminka...  Je to špičkové pracoviště té nejvyšší úrovně. Rodiče a jejich děti tu mají tu nejlepší péči. Pediatrické – neonatologické pracoviště navazuje na péči o těhotnou ženu a porodnickou péči. Kromě běžné péče o fyziologické novorozence se zabývá péčí, která souvisí s koncentrací patologických těhotenství do Centra fetální medicíny ÚPMD do ÚPMD ze všech regionů České republiky. Na pracovištích novorozenecké intenzivní péče se koncentrují novorozenci o nízké porodní hmotnosti, novorozenci se selhávajícími vitálními funkcemi, kteří vyžadují speciální diagnostické a léčebné postupy. V péči o donošené a nedonošené novorozence, novorozence s vrozenými vývojovými vadami a kriticky nemocné novorozence dosahuje neonatologické pracoviště dlouhodobě výsledky srovnatelné s vyspělými světovými centry.
 I my v Nedoklubku jsme si obdobím na neonatologických odděleních prošli. Proto víme, co pomáhá a ve spolupráci s vedením oddělení připravujeme sbírku na pořízení potřebného vybavení pro neonatologické oddělení. To, že jsme strávili určitou část našeho života na neonatologiích nás navedlo na myšlenku přinést do všech center kalendář se vzkazy rodičů, kteří už cestu neonatologickým oddělením prošli. Do tvorby tohoto unikátního kalendáře se zapojilo přes 100 rodičů se svým osobním vzkazem těm, kterým se miminko narodí předčasně v roce 2021.
Tak vznikl náš KALENDÁŘ 2021 s dvanácti silami, které provází nejen miminka, ale zejména jejich rodiče a zdravotníky, kteří o ně pečují.
Shrnutí předaných darů v hodnotě CELKEM:  18 031 Kč
6.4.2021 Motherhood kojící polštáře 12 ks: 6 828 Kč
                 Sterilizátory Avent 4 ks: 4 025 Kč
                 Mikrovlnky Sencor 4 ks: 7 178 Kč
                 Ohřívačky na mléko 4ks: DAR ALZA.CZ
                 Dětské váhy Beuer 2ks: DAR ALZA.cz

Která SÍLA je ta Vaše? Spolu s finančním darem pro oddělení mu také můžete virtuálně poslat jednu z dvanácti sil, která je vašemu srdci nejbližší.  Najdete ji v seznamu před odesláním platby.
Jdete do toho s námi?
Děkujeme! 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přejeme hodně síly všem malým bojovníčkům.

Ivo Pacovsky
2 000 Kč

Moc děkujeme za úžasnou péči :-)

Hana Štefanová
5 000 Kč

Děkujeme UPMD Podolí, posíláme celému týmu a novým bojovníkům 12 sil!

Jana Boháčková Švábová

Za vše moc děkujeme!!!

Bonifác Hájek
1 000 Kč

Děkujeme!

Stanislav Klika
1 138 Kč

Dvanáct sil pro miminka do dlaně a na každý den jednu korunu...

Lucie Žáčková
365 Kč