Cool Critters z.s.


Zvířata

Prosíme pomozte nám zaplatit Finnovu operaci zlomené packy

Mladý neposeda Finn nešikovně skočil z gauče a při dopadu si zlomil packu. Podstoupil operaci v Praze ve Vetcentru, náklady se vyšplhaly téměř na 20 000 Kč. Moc prosíme, pomozte nám zaplatit fakturu za ošetření.

vybíráme od 28.1.2021
16 826 Kč
vybráno 87 % z 19 372 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Finn, překrásný mladý kříženec belgického ovčáka, který k nám přišel spolu s několika dalšími nechtěnými pejsky, si užíval života v dočasné péči. Na starost si ho vzal jeden z našich dobrovolníků a pravidelných dočaskářů, Phillip. Bylo potřeba, aby nesmělý Finn trošku zapracoval na svém sebevědomí 

 Bohužel ale došlo k nehodě. Finn špatně seskočil z gauče a po dopadu začal kulhat. 

Phillip ho tedy ihned odvezl na veterinu, aby zjistil co se stalo. Ukázalo se, že Finn si při skoku zlomil pravou přední packu. Normální zdravý pes by se takto vážně nezranil jen kvůli seskoku z gauče. Vyšetření odhalilo, že Finn má křehké kosti kvůli nedostatku vápníku a musí ho začít užívat, aby se podobným neštěstím do budoucna předešlo. V nastalé situaci bohužel ale musel samozřejmě také podstoupit operaci. Teď už je v pořádku zpátky v dočasné péči a v klidu se zotavuje po zákroku.

Jsme moc rádi, že operace proběhla v pořádku. Nečekaný výdaj ve výši 19 372 Kč je pro nás ale velkou přítěží. 

Finn není jediný náš svěřenec, který v poslední době potřeboval ošetření. Budeme se muset vypořádat s velkými výdaji za veterinární péči. Pokud byste nám mohli pomoci zaplatit fakturu za Finnovu operaci, budeme vám moc vděční. Každá částka, i ta sebemenší, znamená velkou pomoc. 

Děkujeme vám z celého srdce za Finna i za všechny ostatní svěřence z Cool Critters!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

I hope Finn get well soon! Hugs and kisses from Kosmo!❤️

Kosmo Kosmider
5 €