Nedoklubko, z.s.


Děti, mládež, rodina Zdraví

DVANÁCT SIL pro neonatologii u Apolináře

💜DVANÁCT SIL 2021💜Neonatologie U APOLINÁŘE💜116 297 Kč 🥳🥳 Děkujeme všem 38 dárcům za podporu své neonatologie!🥳 Pro Neonatologické oddělení jsme zakoupili ☑️ 9 801 Kč - 3 polohovací hnízdečka Philips ☑️ a čekáme na další přání! 🎁A kolik se nám podaří vybrat k Vánocům 2022? 🎁

DVANÁCT SIL pro neonatologii U Apolináře

💜116 297 Kč💜 - VÝTĚŽEK DVANÁCT SIL PRO APOLINÁŘ 2021 Děkujeme!
265 837 Kč

přispělo

59 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
LÁSKA, ODHODLÁNÍ, BOJOVNOST, VÍRA, DŮVĚRA, POROZUMĚNÍ, POKORA, VDĚČNOST, LASKAVOST, NADĚJE, RADOST a PODIVUHODNÁ SÍLA.
To jsou SÍLY, které provází miminka do dlaně a také všechny, kdo o ně na neonatologiích pečují.


V České republice se narodí každý rok přibližně 8500 dětí předčasně. Oddělení neonatologie je místo, kde rodiče s dětmi tráví spoustu času a zažívají tu mnoho radostných, ale i těžkých chvil. Je to prostředí, na které už nikdy nezapomenou...
Gynekologicko-porodnická klinika 1. LF UK a VFN  je jedním z dvanácti perinatologických center, kde se starají o ta úplně nejmenší miminka...  Je to špičkové pracoviště té nejvyšší úrovně. Rodiče a jejich děti tu mají tu nejlepší péči. I my v Nedoklubku jsme si obdobím na neonatologických odděleních prošli. Proto víme, co pomáhá a ve spolupráci s vedením oddělení připravujeme sbírku na pořízení potřebného vybavení pro neonatologické oddělení. 

Každý rok je na neonatologickou jednotku intenzivní a resuscitační péče Gynekologicko-porodnické kliniky 1. LF UK a VFN přijato okolo 300 předčasně narozených dětí. Na každodenní péči o tyto děti se podílí mezioborový tým složený z lékařů neonatologů, pediatrů, dětských sester specialistek, záchranářů, porodních asistentek,  fyzioterapeutů a dalších odborníků. Ve chvíli, kdy je novorozenec přijat na oddělení, je pro něj připraven tento tým, který každému miminku „ušije“ péči na míru jeho individuálním potřebám i potřebám jeho rodiny..  
Pošlete Apolináři SÍLU. Která je ta Vaše?
V roce 2021 jsme pro Neonatologické oddělení zakoupili 3 polohovací hnízdečka Philips v hodnotě 9801 Kč a v těchto dnech probíhá rozhodování vedení oddělení, jak naloží s necelými 107 000 Kč.
Děkujeme všem za podporu! 

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Děkujeme za Denisku, 24+1, 2019

Jana Hrušecká
365 Kč

Děkujeme za Vaší vynikající péči.

Dárce
200 Kč

Sám jsem byl nedonošené Dvojčátko ❤️ Poprvé za mě vybojovala život Maminka s lékaři a samozřejmě Bůh. V průběhu života jsem padl na dno a vybojoval si znovu život sám za pomocí Boha 🙏 Jsem vděčný ❤️

LuckyAngel9
800 Kč

Během měsíce ledna jsme uspořádali mezi přáteli běžeckou výzvu. 15 km týdně nebo 500CZK na dobrou věc. Přestože drtivá většina běhů byla splněna, tak se vybralo dost peněz v rámci dobrovolných příspěvků. Společně se nám podařilo vybrat na Nedoklubko 18500CZK. Na jiné projekty dalších 3611CZK. Dobromady jsme tedy vybrali 22111CZK. Budeme rádi, pokud budeme inspirací pro další, protože pomáhat druhým má smysl. Nikdy nevíte, kdy tu pomoc nebudete potřebovat Vy nebo Vaši blízcí. Závěrem bychom chtěli popřát všem předčasně narozeným bojovnicím, bojovníkům a jejich rodinám hodně sil a štěstí!

Za 22 běžců lednové běžecké výzvy
Michael Zelenka

Michael Zelenka
15 000 Kč

Diky za péči o Adámka

Veronika Šedivá
365 Kč

Moc děkujeme za sílu, kterou jsme dostali pro našeho Mikuláška *26.2.2021 (30+1 tt) a posíláme ji dál dalším kulíškům a jejich rodičům.

Ivana Říhová

Obrovské DÍKY Vám všem, za to, co děláte. A za naše nedoklubátko, o které jste se starali.

Veronika Lokayová

Máte můj velký obdiv za to jak zvládáte péči o předčasně narozená miminka.Děláte učiněné zázraky.

Karel Baťka
500 Kč