Cool Critters z.s.


Zvířata

Maggie potřebuje vaši pomoc

Maggie z Cool Critters měla nádor na mléčné žláze. Podstoupila operaci a vzorek z nádoru byl poslán do laboratoře na testy. Ukázalo se, že nádor je zhoubný a je velké riziko metastázování. Zajistili jsme pro Maggie konzultaci a další vyšetření u odborníka na onkologii na klinice Regiavet. Moc prosíme, pomozte nám zajistit jí potřebnou péči.

vybíráme od 13.1.2021
20 055 Kč
vybráno 100 % z 20 000 Kč

přispělo

31 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jsme si jistí, že Maggie kdysi dávno měla svůj domov. Je zvyklá na život s lidmi a užívá si pohodlí. Ale jak se stalo, že skončila na ulici, to už se nikdy nedozvíme.

Když Maggie přišla k nám do Cool Critters, měla na hrudníku velký absces. S pomocí pravidelného ošetřování a antibiotik se během několika týdnů zahojil.
Bohužel ale zdravotní problémy téhle milé psí slečny nebyly ještě zdaleka u konce 

 Maggie měla také nádor na mléčné žláze. Podstoupila operaci a vzorek z nádoru byl poslán do laboratoře na testy. Ukázalo se, že nádor je zhoubný a je velké riziko metastázování. 
Zajistili jsme pro Maggie konzultaci u odborníka na onkologii na klinice Regiavet. Bohužel to samozřejmě stojí dost peněz, vstupní vyšetření a konzultace budou stát 4 700 Kč. Pokud budou potřeba další testy a vyšetření, budou náklady v rozmezí mezi 5 000 - 15 000 Kč.

Podle toho, jakou bude Maggie potřebovat léčbu, budou stanoveny další náklady. 

Chtěli bychom se připravit na nejhorší a rádi bychom pro Maggie vybrali 20 000 Kč. Moc prosíme, pomozte nám se o ni postarat. Bez vás to nedokážeme. Pomozte nám dát téhle psí dušičce šanci, jakou si zaslouží.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

The best of luck to this small doggo-angel❤️🍀

Claudia Montis
30 €

Buon compleanno Claudia <3

Cristina Nicotra

Maggie seems like such a beautiful soul, I am praying that she can recover fully and find a loving forever home.

Dominique R.