Nadace České spořitelny


Regionální a komunitní rozvoj

Dokážeme Víc: Podium ve Vonoklasech

Podpořte projekt sdružení TO-JE-VONO, z.s. na záchranu podia v přírodní lokalitě Malá skála v obci Vonoklasy nedaleko Prahy a tím pomůžete zachovat a rozšířit kulturní a společenské akce nejen pro místní občany. Víc jak 10 let se zde konají oblíbené akce jako Pohádkový les nebo Vonoklaské Rockování. Po rekonstrukci podia zde vznikne prostor pro ochotnické divadlo i komunitní setkávání.

vybíráme od 13.1.2021

Zdvojnásobení částky!

Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace ČS následně zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!
51 388 Kč
vybráno 51 % z 100 000 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
TO-JE-VONO, z.s. je parta nadšenců, kteří ve spolupráci s obcí Vonoklasy zajišťují a pořádají společenský život v obci. Část akcí se koná v srdci obce na návsi a některé akce jsou v krásném přírodním prostředí Malá skála, kde stojí svépomocí postavené podium, které je již v havarijním stavu.

TO-JE-VONO chce podium opravit, obložit dřevem tak, aby byl zachován přírodní ráz lokality a zároveň se zajistila bezpečnost. Cílem je rozšířit zde pořádaní kulturních a společenských akcí, také v podobě ochotnických divadelních představení, menších koncertů a letních promítání pro všechny věkové kategorie. Zároveň zde vznikne komunitní prostor i pro běžná setkávání sousedů, rodinné oslavy nebo jen cíl krátkých vycházek v těsné blízkosti obce.
Projekt byl podpořen grantem ve výši 100.000 Kč v programu Dokážeme víc, který organizuje Česká spořitelna spolu s Nadací VIA. Každou korunu, kterou darujete právě Vy, nám Nadace ČS zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč! Každý příspěvek na podporu společenských akcí je zvláště v této době, plné omezení v setkávání, velmi důležitý. Děkujeme!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Každá kačka na společenský život se počítá!

Jíťa

Držím nám palce.

Tomáš Šílený
500 Kč