Anděl Strážný, z.ú.


Lidé s postižením Senioři

DOMA V BEZPEČÍ

Naším cílem je zajistit klientům pocit jistoty a bezpečí při každodenním životě, doma i venku. Pomoci jim v krizových situacích (při pádu, zhoršení zdravotního stavu či jiné nepředvídané události), přispět k jejich soběstačnosti a umožnit jim trávit důstojný a plnohodnotný život v přirozeném prostředí vlastního domova.

Podpora Tísňové péče

Děkujeme!
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz


Anděl Strážný poskytuje moderní způsob ochrany zdraví a bezpečí seniorům, lidem se zdravotním postižením a dlouhodobě nemocným prostřednictvím terénní sociální služby tísňová péče, která funguje nepřetržitě 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a 365 dní v roce po celé České republice. Jedná se o bezkontaktní pomoc, kdy je klient vybaven mobilním monitorovacím zařízením s SOS tlačítkem, kterým si může kdykoli zavolat pomoc.

Podpořením sbírky přispějete:
  • Ke spokojenému a bezpečnému pohodlí vlastního domova a rodinám našich klientů dodáte pocit jistoty a klidu, když nemohou být se svými blízkými v neustálém kontaktu. 
  • Dopřejete klientům možnost pravidelné denní kontroly zdravotního stavu, připomínání léků nebo využití Povídavé linky, kde si klienti povídají s našimi vyškolenými pracovníky o svých pocitech, obavách i strachu s vědomím, že nejsou sami.
  • Přispějete na nákup monitorovacích zařízení pro naše klienty, které jsou pro tísňovou službu klíčové a jejich nákup je pro naše klienty finančně náročný. 
Více informací o naší službě naleznete i na našich webových stránkách nebo Facebooku.

Děkujeme, že s námi přinášíte jistotu a bezpečí v každé chvíli.



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pomáhali jste mým rodičům, snad teď někomu pomůžu i já. Díky za to, že jste.

Kateřina Horáková

Velmi Vám děkujeme a moc si toho vážíme! Celý tým Anděla Strážného.

Anděl Strážný, z.ú.

Každý jednou budeme starý..aneb, když můžu, pomáhám.

Roma Buňková
100 Kč

Velké díky za skvělou práci, kterou odvádíte - starý bude každý z nás.....

Radka Kožíšková
300 Kč