Nadace České spořitelny


Regionální a komunitní rozvoj

Dokážeme víc: SAUNA - Lidé poťte!!!

Přírodní komunitní sauna je projekt, který chceme realizovat svépomocí v roce 2021 u jezírka v prostoru odpočinkové louky OSTROFF. Díky vybudované sauně budeme moci využívat jezírko celý rok a saunovat se mohou nejen skupiny přátel, ale hlavně celé rodiny. Přispějte na projekt SAÚŇA! Každý dar je pro nás důležitý, děkujeme za podporu!

vybíráme od 18.12.2020

Zdvojnásobení částky!

Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace ČS zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!
58 602 Kč
vybráno 117 % z 50 000 Kč

přispělo

47 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V první polovině letošního roku jsme na OSTROFF přidali další důležitý prvek. Společně jsme si vybudovali průtokové jezírko napojené na pramenitou vodu. Pro svou čistou a studenou si jezírko oblíbilo přes léto mnoho dětí i dospělých. S příchodem zimy dal jezírku nový obsah OKOÚŇ – Otužilecký Klub OUŇetický. Ale neotužilci se před koupáním chtějí zahřát! A tak vznikla iniciativa – vybudovat u jezírka saunu. Podali jsme žádost o grant od Nadace VIA, která již jednou přispěla na OSTROFF a podařilo se nám získat na projekt 60.000 Kč! To je skvělý základ, ale na finální vybudovaní a vybavení, to nestačí. Proto vás opět oslovujeme touto sbírkou a velice děkujeme za minulé příspěvky na OSTROFF, které byli pro nás velice důležité a kterých si velmi ceníme.
Stavba bude zcela přírodní (dřevo, zelená střecha), kamna na dřevo, solární panel na LED osvětlení. Sauna v přírodním prostředí má nabídnout alternativu k moderním wellness centrům. Pravidelné saunování má blahodárný vliv na posílení imunity a přispěje významně i k duševní pohodě a zdraví, zvlášť v dnešní době kovidové. Chceme v maximální míře zapojit děti a mládež, kteří by v tom dál pokračovali v dospělosti a přivedli k tomu zase svoje děti a ty děti zase svoje děti a ....

Slibujeme vám, že se zpotíte nejen v sauně, ale i při brigádách na její zbudování a sekání dřeva na otop.

A na závěr motivace od Nadace České spořitelny. Každou korunu, kterou darujete, nám zdvojnásobí až do výše 20.000 Kč! A to se počítá!

Dárce nad 3000 Kč odměníme tričkem s logem
Děkujeme všem, kdo nás podporujete.

LIDÉ POŤTE!

www.facebook.com/OstroffUnetice/

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Saunou ku zdraví 😉

Jan Tihlařík
1 000 Kč

😅

Peter jesensky
500 Kč

Výborný nápad, už se těším. Saunování mám moc ráda... Držím palce při realizaci.

Petra Starostová

Ať se dílo zdaří

Antonín Müller
1 000 Kč