Nedoklubko, z.s.


Děti, mládež, rodina Zdraví

Pomozte nám srdcem i o Vánocích!

V Nedoklubku věříme, že můžeme podpořit každou maminku po předčasném porodu. Předáváme léčivé balíčky, které rodinám pomáhají lépe překonat první i ty budoucí náročné dny, které musí trávit se svým miminkem na neonatologiích v nemocnicích po celé ČR. Přidejte se a pomáhejte srdcem s námi! I o Vánocích! 600 rodin, které stráví adventní čas v nemocnicích od nás dostane speciální vánoční dárek "Moje první Vánoce".

vybíráme od 30.11.2020

Pomozte nám srdcem. I o Vánocích...

Vaším příspěvkem pomůžete Nedoklubku podpořit rodiny, kterým se narodilo miminko předčasně.
31 150 Kč
vybráno 104 % z 30 000 Kč

přispělo

57 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Pomozte nám srdcem i o Vánocích!


Každý rok se v České republice narodí téměř devět tisíc miminek předčasně. Musí několik prvních týdnů i měsíců svého života prožít v inkubátoru či na vyhřívaném lůžku. Pro rodiče jsou tyto dny psychicky náročné. Především maminky trpí pocity beznaděje, selhání, bezmoci či strachu radovat se z narození miminka. V Nedoklubku víme, jak jsou první dny a týdny po předčasném porodu těžké! Prošly jsme tím také.

V prosinci budeme také nadělovat na neonatologiích, do Štědrého dne naše koordinátorky předají do všech center kromě léčivých balíčků také speciální dárkové balíčky "Moje první Vánoce" ve kterém najdou naše publikace, dárky a milníkovou kartičku "moje první Vánoce". Předávat budeme na odděleních také naše kalendáře 2021 a novoroční přání.


Díky společnosti Ornex můžeme již třetím rokem předat rodičům nádherné purpurové vánoční ozdoby, které jsou symbolem připomenutím těch prvních společných Vánoc...
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jakožto maminka "předvánočního" nedonošeňátka děkuji Nedoklubku za podporu, kterou rodičů, poskytuje a snad dlouho ještě poskytovat bude :-)

Lenka Redlichová

Přeji hodně zdraví, štěstí, trpělivosti a síly!

Jana Slobodnikova
500 Kč

Krásné sváteční chvíle a hodně sil všem rodinám s předčasné narozeným miminkem. 💜

Karla Uherkova
250 Kč

Prispevek od moji tety,ktera chce na Vanoce delat dobre skutky,nema internetbanking,no rozhodla se podporit Nedoklubko.Hodne zdravi vsem miminkum i maminkam💖

Martina Jurčova
250 Kč

Dobrý den,

velice rád bych přispěl více penězi, ale bohužel mám omezené finanční prostředky.

Doufám že můkj malý finanční dar alespoň trošku pomůže.

S pozdravem
Ondřej Lukášek

Ondřej Lukášek
50 Kč

Božeho požehnani všem nedonošenym dětem:)

Ivsn Gridzhak
500 Kč