Dům Ronalda McDonalda, nadační fond


Děti, mládež, rodina Zdraví

Vnitřní vybavení a zařízení pro Dům Ronalda McDonalda v Motolské nemocnici

Pomozte nám v rámci letošního dne štědrosti Giving Tuesday 2020 vysbírat chybějící peníze na zařízení Domu Ronalda McDonalda, který bude sloužit rodinám dlouhodobě hospitalizovaných dětí ve Fakultní nemocnici v Motole. Covid-19 nám zastavil většinu příjmů, ale my nechceme stavbu odkládat - vážně nemocné děti a jejich rodiny na ni čekají už dlouho a nyní jsme přímo před branami jejího zahájení. Děkujeme, že nás v tom nenecháte! #Abyrodinymohlybytspolu #GivingTuesdayCZ

vybíráme od 27.11.2020

Pomozte zařídit dům pro rodiny vážně nemocných dětí!

Pro rodiče, kteří prochází tou nejhorší zkouškou - dopřejme jim pohodlné zázemí a klid na posbírání všech potřebných sil!
21 902 Kč

přispělo

22 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Posláním nadačního fondu Dům Ronalda McDonalda je pomoci rodinám, které se potýkají s jednou z největších životních zkoušek, jakou je vážná či dokonce život ohrožující nemoc dítěte. V takových případech musí být dítě často velmi dlouho hospitalizováno. Pro rodinu, která nežije v dosahu té nejvhodnější nemocnice pro léčbu, nastává kritická situace, jak zůstat nablízku malému pacientovi a zároveň i zůstat pohromadě s ostatními členy rodiny, především dalšími dětmi. Víme, že blízká přítomnost rodiny a z toho vyplývající lepší psychická pohoda všech členů, má silný pozitivní vliv na uzdravování dítěte. A to nám jde!
Proto se chystáme postavit první český Dům Ronalda McDonalda, který těmto rodinám nabídne bezplatné a komfortní ubytování v areálu motolské nemocnice a to po celou dobu léčby jejich dítěte. Stavět se začne počátkem roku 2021, v dalším roce už chceme otevírat dveře těm, kteří to potřebují. Na stavbu máme již téměř všechny potřebné finance pohromadě, potřebujeme ale dům ještě hezky zařídit a vybavit, aby se v něm rodiny cítily co nejlépe.
Děkujeme, že nám s tím pomůžete! Aby rodiny mohly zůstat spolu ❤️
Aby rodiny mohly být spolu!
#GivingTuesdayCZ

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

❤️

Ivana Pešatová