Podnikatelské odbory - Unie podnikatelských a živnostenských spolků, z.s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Legislativa a právní pomoc

SPOUŠTÍME PORADNU PODNIKATELSKÝCH ODBORŮ!

Živnostníci a malí podnikatelé nás zahrnují spoustou dotazů. Pomáháme řešit nejrůznější problémy, které způsobila státní správa. Ukázalo, se, že pro malé podnikatele a živnostníky je taková podpora velmi potřebná. Proto jsme se rozhodli spustit Poradnu Podnikatelských odborů. POJĎTE DO TOHO S NÁMI!

vybíráme od 1.12.2020
171 068 Kč
vybráno 244 % z 70 000 Kč

přispělo

192 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Poradna je volně přístupná, všechny otázky i odpovědi jsou veřejné a služby Poradny jsou zdarma. Poradna je k dispozici na webu Podnikatelských odborů

 Sestavili jsme silný tým právníků, daňových poradců a jiných odborníků a analytiků, kteří jsou schopni odpovídat na dotazy a radit s řešením problémů. 

 Poradna je rozdělena do sekcí Otázky odpovědi, Právo a Dokumenty. Nově připravujeme i spuštění sekcí Daně a Informační servis (PO, BOZP a další), kde se odborníci s vámi podělí o relevantní informace k podnikání a daním. 

Získané finanční prostředky budou použity k úhradě nákladů souvisejících s potřebným softwarovým řešením a startem provozu Poradny. 

CHCETE PORADNU? POJĎTE DO TOHO S NÁMI!

Přátelé, jste skvělí! Nejsme ještě u konce a už jsme překročili hranici 80 tis. Kč. Díky vaší pomoci jsme už zahájili práce na softwarovém řešení a těšíme se společně s vámi, až poradnu spustíme.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Jen tak dááááááál. Můj dar je sice symbolický, ale myslím si že přispět obzvláště v dnešní nelehké době, přijde vhod a i když symbolicky :o) Přeji Vám a celému týmu, PODNIKATELSKÝCH ODBORŮ, Pohodový nový rok 2021, plný pevného zdraví a štěstí v osobním životě a hodně úspěchů ve vašem "poslání" které dává smysl nám OSVČákům :o)

Jiří Zach
300 Kč

Děkuji, že jste naším hlasem. Přeji hezký Nový rok. Petr.

Petr Horák

Hodně síly v roce 2021!

Filip Rejč
200 Kč

Malý příspěvek na podporu věcnější argumentace proti polopravdám a nekompetentnosti vlády...

Michal Jankovský
500 Kč

Hodně štěstí nám všem v boji s hydrou jenž nás rdousí...

David Kout
500 Kč

Prosím o apelování na vládu resp.ministrini Schillerovou, aby byl kompenzační bonus zaslán všem kterým uzavřely provozovny či zakázaly činnost bez ohledu na to zda má např.splátkový kalendář,je v úpadku či dluží státu.Pokud svou situaci řeší a splácí není důvod aby zůstal bez práce a bez příjmu!!Je to protiprávní!!Často jsou to navíc samoživitelé a o to je to smutnější.Moc děkuji

Kateřina Pytlová
200 Kč

Děkuji, že za nás bojujete :-)

Miroslav Křivohlávek
500 Kč

Děkuji za Vaši dobrou práci. 🤩

Dana Šulcová
500 Kč

Jsme s vámi, buďte s námi! Vše nejlepší do roku 2021!

Herbert Brynda
300 Kč

Společně to zvládneme

Pavel Chumlen
500 Kč