Diecézní charita Brno


Hospicová a paliativní péče

Domácí hospic Porta Vitae potřebuje vaši pomoc

Domácí hospic Porta Vitae pečuje o umírající na Tišnovsku a Kuřimsku a umožňuje jim prožít poslední dny jejich života v péči blízkých. Provoz služby, která již doprovodila více než 120 nevyléčitelně nemocných je však velmi finančně náročný. Domácí hospic potřebuje vaši pomoc.

vybíráme od 24.11.2020
139 750 Kč
vybráno 140 % z 100 000 Kč

přispělo

69 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Největší přání - zůstat doma
Nevyléčitelně nemocní pacienti touží prožít své poslední dny mezi svými blízkými, odpočívat na vlastním lůžku, ještě se podívat do své zahrady, uspořádat vztahy, pomazlit se se svým zvířecím kamarádem, vzít do ruky nejmilejší knížku… Pro většinu z nás běžné, o čem vůbec nepřemýšlíme, pro některé z nás obtížně splnitelné.

Domácí hospic pomáhá
Hospicový tým zajišťuje nepřetržitou pomoc pacientům a jejich rodinám tak, aby své poslední dny doma prožili v co nejvyšší kvalitě a s co nejmenším trápením.  Jejich milující blízcí jim dávají to, co nejvíc potřebují, péči a lásku, a dělají všechno, co pro své milé ještě udělat mohou.

Pomozte hospici
Nyní domácí hospic potřebuje vaši pomoc, chybí finanční prostředky na dofinancování nákladů letošního roku. Staňte se i vy tou podanou pomocnou rukou.
 
Vaše pomoc půjde za  konkrétním člověkem
Na naši pomoc čekají lidé, jako třeba pan František, který pracoval celý život jako řidič, v 66 letech ho potkalo vážné onemocnění, se kterým už rok a půl statečně bojuje. Nedávno se dověděl, že boj nemůže vyhrát. Vychoval tři děti, už se těší ze dvou vnoučat. Postavil dům. Nyní o něj zde pečuje manželka a nejmladší dcera. Zbytek rodiny je mu nablízku, jak jen to je možné. Tým domácího hospice už rodinu navštěvuje dva týdny. František si přeje doma prožít ještě Vánoce. 
 

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Přejeme hodně zdaru v důležité práci, kterou vykonáváte, i v novém roce.

Pavel a Pavla Pilchovi
300 Kč

Děkujeme, že se staráte o seniory.

Josef Procházka

Děkujeme za vaši práci a službu pro druhé

Knappovi
1 250 Kč

Děkuji Vám za práci kterou děláte. Iva F.

Iva Franková