Nadace Via


Regionální a komunitní rozvoj

Živá komunita: Společně pro Myslov

Myslov je krásná obec ze 17. století, kterou jsme se rozhodli postupně zvelebit. Ruku k dílu připojují téměř všichni místní obyvatelé i chalupáři. Naším cílem je vytvořit na návsi místo pro setkávání a budeme moc rádi, když nás podpoříte!

vybíráme od 2.9.2020
21 500 Kč
vybráno 86 % z 25 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Na naší návsi vytváříme místo pro setkávání. Bude sloužit pro každodenní posezení, společné akce jako jsou rozsvěcení stromku či výročí. Doufáme, že se bude líbit i mládeži, která se tak bude moc setkávat v příjemně upraveném prostředí.

Rádi bychom prostřednictvím Vašich příspěvků dokončili úpravy na návsi, pořídili  lavičky na hrázi rybníka a opravili všechny poutní kříže, které zde jsou od dob procesí na Křemešník V dobách největší slávy v 18. století přicházelo za rok na Křemešník až 700 procesí z celých Čech, Moravy, Slezska, Bavorska a Rakouska. 
Naším cílem je vybrat alespoň 25 000 Kč, budeme však rádi i za vyšší výsledek. Každá koruna navíc bude využita na vybudování pergoly u kulturního domu – bývalé tvrzi kde pořádáme mnoho aktivit společně s obcí Chmelná.  Náš projekt byl podpořen Nadací Via, která každý váš příspěvek zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč.  Akce jsou podporovány Městským úřadem v Nové Cerekvi i zato velmi děkujeme.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji všem dárcům, kteří pomáhají zkrášlovat naši obec

Bohuslav Vodička

Jste šikovní !!!

Blanka Zemanová
2 000 Kč