České ILCO, z.s.


Lidé s postižením Osvěta a poskytování informací

Stomie nás nezastaví díky vám!

Představte si, že se ocitnete v situaci, kde se váš svět najednou obrátí vzhůru nohama. Těžká nemoc vás postaví před hotovou věc, která změní váš život navždy. Toto je realita stomiků - pacientů s vývody nejčastěji ze střev a močového měchýře. A proto jsme tu my, České ILCO, z.s., jedinečná organizace v České republice, která se již 30 let věnuje stomikům. Napomáháme vrátit se do normálního života, i přes těžkou nemoc či její následky. Většinou jde o rakovinu, střevní záněty, endometriózu, ale i nevydařenou operaci či vrozenou vadu.

PODPOŘTE NÁS!

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Naše organizace se věnuje aktivitám nejen v oblasti vzdělávání či sportování. Naši proškolení dobrovolníci navštěvují pacienty v nemocnici i doma. Staňte se součástí naší mise a měňte životy druhých společně s námi.

Slyšeli jsme mnoho osobních příběhů od těch, kteří si prošli vytvořením stomie. Ty nám ukazují, jak těžké je přijmout novou realitu a naučit se s ní žít. V Českém ILCO chápeme tyto výzvy a jsme tu pro všechny pacienty, abychom jim nabídli pomocnou ruku, informace, psychickou oporu, porozumění a naději na lepší zítřek.

Vaše pomoc nám proto umožňuje pokračovat v naší práci. Má konkrétní dopad na životy jak nových, tak stávajících stomiků a jejich rodin, což dokládá i získání prestižních ocenění na české i mezinárodní půdě. Jako například titul Neziskovka roku 2022 či WOA (Světovou cenu stomiků).

Díky vašim darům jsme v minulosti připravili, vyrobili a rozdali mnohé edukační materiály. Díky dárcům, jako jste vy, financujeme, provoz webových stránek, Infocentrum v Praze, pořádáme  přednášky. Dále organizujeme cvičení pro pacienty, školení pro dobrovolníky, ale také osvětu, která pomáhá stomikům cítit se ve společnosti komfortně.

Každý příspěvek, ať už malý či velký, je paprskem naděje pro ty, kteří se potýkají s touto náročnou životní situací. Společně můžeme dělat velké věci. Vaše štědrost má moc změnit životy. Sdílejte prosím tuto výzvu s ostatními a pojďte s námi udělat rozdíl v životech lidí, kteří to potřebují. 

Děkujeme za Vaši štědrost. 
Naši práci lze uskutečnit hlavně díky vám.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Dobrý počin, ať se vám daří.

Libuše Mácová

Hodně štěstí všem

Petr Vacula

Moc děkuji, že stomikům ulehčujete život a přinášíte užitečné informace a tipy!

Michaela Strihová

Přeji si, aby všichni pacienti s umělým vývodem mohli žít a prožít co nejkvalitnější život.

Lenka Fabešová
100 Kč

Krásné vánoce, hodně zdraví, spokojenosti v novém roce. S poděkováním co všechno pro stomiky děláte.

Bc.Olga Kalousková
500 Kč