Domov pro mne, z.s.


Lidé s postižením

Dobropohled

Pohled, který dělá radost dvakrát. Koupí dobropohledu nám přispějete na bezbariérové auto, které využijeme při osobní asistenci i pobytových akcích. Na oplátku vám pošleme originální pohled s osobním poděkováním od některého z našich klientů. Pohledem můžete potěšit sebe nebo někoho jiného. Děkujeme!

Chci Dobropohled

Vyberte si počet Dobropohledů nebo darujte libovolnou částku
154 800 Kč

přispělo

98 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Co je to dobropohled?

Pohled, který dělá radost dvakrát. Přinese radost tomu, kdo ho najde ve schránce, i všem klientům neziskové organizace Domov pro mne. Koupí autorského pohledu nám totiž pomůžete vybrat peníze na bezbariérové auto. Auto s úpravou pro jeden vozík stojí přibližně 750 tisíc. To je hodně peněz. Jejich shánění ale chceme pojmout jako zábavu a potěšit co nejvíce lidí. Pomůžete nám?

Jak to funguje?
Vyberte si jeden (nebo víc) z našich pohledů, zaplaťte odpovídající sumu a vyplňte adresu, na kterou si přejete pohledy odeslat. Prázdninový pohled vám pošlou přímo naši klienti a účastníci pobytových akcí. Možná se ozve Vojta z příměstského tábora, možná Bára z letního výletu. To se musíte nechat překvapit. 

Komu tím prospějete?
Pomůžete klientům osobní asistence k větší samostatnosti. Do teď jsme si při jejich přepravě museli vystačit s veřejnou dopravou a vlastními svaly. Průměrný elektrický vozík ale váží 80 kg a dostat ho do standardního osobního auta a ještě zajistit bezpečný převoz klienta je prakticky nemožné. Do speciálně upraveného auta pohodlně zajede i rozměrný vozík s téměř ležícím člověkem. Cesta k lékaři, rodině nebo na výlet, která dřív znamenala několikadenní plánování a zničená záda asistenta, se tak může poměrně snadno změnit v bezstarostnou jízdu.

Pohled č. 1 - zimní ptáčci (autorka: @adelinart.ar)

Pohled č. 2 - andělé (autorka: @misamaskovaart)


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Skvělý, originální nápad!
Přeji mnoho zdaru s tímto projektem a ať se podaří vše co má :)

David Knebel

Držím pěsti, ať se na auto vyberou peníze co nejdříve! Díky za to, co děláte.

Petra Březinová

Hodně štěstí!

Tereza Ryšlavá
300 Kč

Děkujeme za pomoc potřebným ...

Dárce
300 Kč

Děkuji za obětavost a pomoc

Dárce
300 Kč

Děkujeme

Karel Starý
2 000 Kč

Krásný a nápaditý projekt, který potěší nejen přispěvatele a obdarovaného, ale plno dalších :)

Tereza Kadrnožková

Krásny projekt...a skvelá idea.. Dnes málokedy príde do schránky niečo iné ako účty a reklama... Už sa teším ako mi ten krásny obrázok bude zdobiť môj domov.

Lu

Krasny nápad, doufám, že se podaří vybrat dost peněz;)

Bořek Lukeš

Přeji hodně síly, lásky a objetí a spoustu hodných lidí kolem sebe

Magda Texlová