Flami, z. s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Senioři

Pomozte nám rozproudit novou energii seniorům po těžkém období karantény

Pomozte nám i v této době ROZDÁVAT RADOST. Díky Vám můžeme pořídit seniorům nové hudební nástroje, výtvarné potřeby, aj. a jakmile to půjde především s nimi BÝT, TVOŘIT a dodávat tak potřebnou ENERGII!

vybíráme od 4.6.2020

POMOZTE NÁM ROZPROUDIT NOVOU ENERGII SENIORŮM PO TĚŽKÉM OBDOBÍ KARANTÉNY

Pomozte nám svým příspěvkem ROZDÁVAT RADOST. Díky Vám bychom mohly pořídit seniorům nové hudební nástroje, výtvarné potřeby a především s nimi TVOŘIT a dodávat tak potřebnou ENERGII!
17 300 Kč

přispělo

7 lidí
zabezpečeno Darujme.cz
RADOST PRO SENIORY!


NOVÁ ENERGIE PRO BABIČKY A DĚDEČKY V DOMOVECH SENIORŮ
 
Současné období pandemie se seniorů velmi úzce dotýká, jelikož na ně více než kdy jindy dopadají různá omezení, která je připravují o sílu a motivaci.
 
Jakmile to půjde chceme pro seniory znovu realizovat muziko-arteterapeutické programy a podporovat jejich kreativitu a nadšení.
 
Díky vašim příspěvkům budeme moci pro seniory pořídit nové hudební nástroje a výtvarné potřeby, aj., ale hlavně s nimi být, tvořit a dodávat jim tolik potřebnou energii.  
 
Už v průběhu karantény jsme se jim v rámci projektu Radost pro seniory snažili dodat sílu navíc. Malí i dospělí výtvarníci jim posílali obrázky s povzbudivými vzkazy, tajenky, básničky, pohádky, kytičky a přáníčka. Výtvarnice a spisovatelka Jiřina Balcarová Kislingerová pro projekt namalovala krásný, pozitivní obraz, který poputuje do DS Vysočany. 
 
Pomozte nám svým příspěvkem rozdávat radost
                                                       
Velice děkujeme!
 
Holky z Flami 






Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme, že pomáháte!

Nadační fond Prokop Kočicová
10 000 Kč

Hodne stesti a mnoho sil v bohulibe cinnosti a hlavne v tak potrebne dobe.

Marta Simča Honza já a ostatni Bláhovi
4 000 Kč