People in Need - Člověk v tísni


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Humanitární pomoc

SOS Svět

Děkujeme, že chcete pomáhat společně s námi chránit lidi v chudých zemí před dopady pandemie covid-19. Zřizujeme místa k mytí rukou, pořádáme školení ke správné hygieně a prevencí nákazy, spolupracujeme se zdravotními středisky nebo pomáháme lidem vypořádávat se s ekonomickými dopady pandemie. Každý dar může zachránit život, děkujeme!

SOS Svět

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Lidé z chudých a konfliktem zasažených zemí, kteří doteď trpěli nedostatkem potravy a základních potřeb, se kvůli následkům pandemie koronaviru ocitli v ještě těžší situaci. Proto chceme společně s Vámi pomáhat těm, na které krize dopadá nejtvrději. Vaše dary podpoří mimo jiné prevenci šíření nákazy, zajištění potravin, přístup k pitné vodě a hygieně.



Jak sbírka SOS Svět pomáhá?

  • Díky sbírce SOS Svět jsme mohli například vybavit izolační centra v Nepálu lůžky, ochrannými pomůckami a oxymetry, když zemi tvrdě zasáhla vlna varianty delta.
  • V Mongolsku jsme podpořili potravinovými a hygienickými balíčky nejchudší rodiny, které kvůli uzavření škol přišly o státem dotované obědy pro své děti.
  • V Etiopii jsme umístili místa k mytí rukou na nádraží nebo trhy a pomocí tlampačů jsme pomáhali dostat informace o prevenci proti nákazy k co největšímu množství lidí.
  • Pracujeme ve více než 20 zemích světa a v boji s covidem pomáháme tam, kde je to aktuálně nejvíce potřeba.
Pomozte nám chránit nejohroženější lidi z chudých zemí příspěvkem do sbírky SOS Svět.
Více informací na www.clovekvtisni.cz

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.