Oblastní charita Kutná Hora


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Pošli kačku - trénink na další závod

KAČKY ze závodu Pošli kačku posílají pozdrav. Sice letos na jaře nemůžeme vyplout, ale i tak se připravujeme na další ročník, abychom byly v co nejlepší formě na další závod. Pokud nás během tréninku přikrmíte, budeme v lepší fyzické formě a lépe zdoláme při příštím závodu jezy.

vybíráme od 14.5.2020

Pomůcky pro děti se zdravotním znevýhodněním.

Děti se zdravotním znevýhodněním mají nárok na co největší vyrovnání svého handicapu. Pojďme jim koupit pomůcky, které dostanou zdarma zapůjčené do svých rodin.
3 350 Kč

přispělo

5 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Děti se zdravotním znevýhodněním mají nárok na co největší vyrovnání jejich handicapu.
Pojďme jim koupit pomůcky, které dostanou zapůjčené zdarma do své rodiny.


Příběh Vašíka
Malý Vašík (4,5 let) měl velmi těžký začátek dětství a musel být odebrán svým rodičům. S následky se bude vyrovnávat celý život.  Má řadu zdravotních problémů a také opožděný psychomotorický vývoj. Hodně se mu věnuje jeho teta, kterou nadevše miluje. Velmi hezky se o něho stará, dává mu jistotu, porozumění a hru, což způsobilo, že se Vašík začal smát a radostí se pohybovat. Vašík má rád věci, které se hýbou, má rád zvířátka a hodiny si s nimi dokáže hrát hru na farmu.

Z odborného hlediska doporučujeme senzomotorické učení, které rozvíjí všestrannost celkového vývoje. K tomu jsou nutné speciální pomůcky, které umožňují různé druhy pohybu, vnímání a stimulují jednotlivé senzomotorické oblasti. Pomůže mu také vše, co podpoří jeho vědomostní učení pro bezproblémový vstup do školy.
Více zde: https://www.strediskonasione.cz/podpora-deti/



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Blahopřeju a přeji spoustu dětských úsměvů i úspěchů!

Soňa Podholová
300 Kč