Svoboda zvířat


Zvířata

Dobročarodějný stolní kalendář 2021 pro kočičí sirotky

Pomůžete nám vytvořit STOLNÍ kočičí kalendář, který opuštěným kočičkám zajistí veterinární péči? Tím, že přispějete 280 Kč a výše získáte krásný stolní kalendář plný kočiček a hlavně krásný pocit, že přispíváte na něco opravdu potřebného. Děkujeme!

vybíráme od 27.5.2020
14 570 Kč
vybráno 146 % z 10 000 Kč

přispělo

32 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Celoročně se staráme v průměru o 90 kočiček různého věku, různé fyzické kondice. A také jich obdobnému počtu během roku najdeme nový domov. Účastníme se různých projektů, které nám pomáhají při zajišťování krmiva. Co ale neumíme, je sehnat dostatečné množství financí, abychom pokryli veterinární náklady.

Nesedíme s rukama v klíně, prodáváme naše výrobky pro kočičáky na charitativních jarmarcích, ačkoli bohužel i na nás v tomto ohledu letos dopadla koronavirová krize a přišli jsme o část finančních prostředků. Aukcujeme v různých dražbách, snažíme se. A proto již potřetí díky pomoci našich fotografů dobrovolníků připravujeme stolní kalendář s našimi kočičkami pro rok 2021. Jeho cena bude 280 Kč. Za tuto částku můžeme naočkovat jednu kočku. Nebo koupit víc jak dva čipy. Nebo zaplatit třetinu kastrace kocoura. Nebo čtvrtinu kastrace kočičky. Nebo půlku depotních antibiotik na dva týdny pro jednoho marůdka. 20 takových kalendářů zaplatí velkou operaci, ať už očí, končetin, polypů v uších atd. 5 takových kalendářů zaplatí jedno balení testů na FELV/FIV. 4 takové kalendáře umí zajistit antiparazitika pro 10 kočiček.

Prostě to jsou kouzelné kalendáře. Takové dobročarodějné. A každý, kdo pošle částku 280 Kč, obdrží tento krásný dobročarodějný kalendář s fotkami našich kočičích miláčků jako poděkování.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkuji za to co děláte.

Andrea Pouzarova
280 Kč

Přeji kočičkám jen to nejlepší - šťastný život a ať brzy najdou milující rodinu. Děkuji za péči o kočičí sirotky!

Klára H.

Děkuji za péči o kočičky

Naděžda Zemanová
280 Kč

Ráda pomohu 💗

Terezie Sladkovská
560 Kč

Přejeme všem kočičkám a kočičákům, jen ty nejlepší domovy. Manželé Kruftovi

Václava Kruftová
280 Kč