Sluňákov - centrum ekologických aktivit města Olomouce, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Životní prostředí

Podpořte Sluňákov

Již téměř třicet let se snažíme o rozvíjení uctivého vztahu člověka k přírodě skrze naše výukové programy pro školy a akce pro veřejnost a rodiny s dětmi. Smysl naší činnosti vnímáme v těchto dnech ještě silněji. Stávající situace bohužel ohrožuje existenci organizace. Pomozte nám prosím být tu pro vás i další roky.

vybíráme od 16.4.2020
44 760 Kč

přispělo

51 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Sluňákov je obecně prospěšná společnost nabízející prožitky a poznání, které rozvíjejí uctivý vztah člověka k přírodě i k sobě samému. Toto své poslání se společnost snaží naplnit skrze poskytování denních a pobytových výukových programů pro školy a mateřská centra, organizací akcí a exkurzí pro veřejnost a rodiny s dětmi.

Akce se odehrávají na Sluňákově a využívají okolní přírodní lokality a místa ve venkovní galerii v přírodě – Domu přírody Litovelského Pomoraví, který je veřejnosti volně přístupný a jehož je Sluňákov provozovatelem.

Společnost také každoročně organizuje festival Ekologické dny Olomouc. Tento více než dva týdny trvající festival každoročně poskytuje prostor pro vzájemnou diskusi nad environmentálními, kulturními i společenskými tématy. Ekologické dny Olomouc nenabízejí odpovědi a ekologická desatera, nabízejí otázky a podněcují k zamyšlení se nad složitostí vztahu člověka a přírody, a to jak z pohledu zvídavých laiků, tak i přírodních či společenských věd.

Svým příspěvkem podpoříte činnost neziskové organizace s téměř třicetiletou historií. 

Děkujeme za vaši podporu v tom, co děláme! 

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Díky za živé přenosy besed EDO!

Zdeňka Kopečná
500 Kč

Díky za krásný koncert na EDO , držte se ! DRsné šperky

Dana Rygarová
1 000 Kč

Ahoj Michale, přežijte, a těším se za rok na EDO! Nebo něco jiného - chybí nám to...

Jana Dlouhá
500 Kč

Moc drzim palce!

Jarka Vesela
200 Kč

Hodne stesti!

Hana Zatloukalova
1 000 Kč