Římskokatolická akademická farnost Praha


Děti, mládež, rodina Kultura, umění a historie

Aktivity Akademické farnosti

Římskokatolická akademická farnost od roku 1990 slouží pod vedením Mons. Prof. Tomáše Halíka pastoraci studentů, učitelů a zaměstnanců pražských vysokých škol, ale je k dispozici všem, kdo hledají dobré duchovní zázemí.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Prosíme o Vaši podporu činnosti pražské Akademické farnosti. Chceme nabízet kvalitní pastoraci i další program a obohacovat tak české křesťanské a akademické prostředí. Našimi aktivitami nejsou pouze bohoslužby a další svátostná služba. Pořádáme též kurzy základů víry, připravujeme desítky párů na manželství, vytváříme prostor pro meditaci, vstupujeme do dialogu se současným uměním a debatujeme o aktuálních tématech. Všechny tyto aktivity jsou spojeny s náklady, ať už to jsou platy zaměstnanců, energie, bohoslužebné potřeby, vytváření mediálního obsahu či starost o údržbu kostela. Bez Vaší pomoci bychom nic z toho nemohli realizovat. Děkujeme.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Za vytisk Salve 3/23 :)

Peter Hoboth

Ať vás Pán provází svým požehnáním ve všech vašich činnostech a na všech cestách.

Jiřina Hrubá
1 000 Kč

Děkujeme.

Vladimír Pelikán
500 Kč

Dárce

Dekuji za KZV 2021-2023

Pavel Brom

Moc děkuji za vše, co děláte!

Dárce
250 Kč

Děkujeme🙏

Jana Dvořáková
5 000 Kč

Za Salve 1/21

Peter Hoboth
100 Kč

Pravidelně sleduji promluvy otce Tomáše "Z prázdného kostela..." Díky za ně! Přeji požehnané dny, vše Dobré v Novém roce 2023 a srdečně zdravím Josef Kratochvíla

Josef Kratochvíla
1 000 Kč

Ďakujem

Katarína Bučková
250 Kč