Prague Pride z.s.


Děti, mládež, rodina Kultura, umění a historie

Pomozte nám zajistit materiál pro boj s koronavirem v Česku

Víme, že spousta lidí se kvůli pandemii ocitla v nesnázích, a proto jsme se v iniciativě Jsme fér rozhodli pomáhat tam, kde je to nejvíc potřeba. Spojujeme naše síly s úžasnou skupinou lidí, která zajišťuje roušky, respirátory a jiné ochranné pomůcky zdravotníkům.

vybíráme od 31.3.2020
42 900 Kč
vybráno 43 % z 100 000 Kč

přispělo

113 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Skupina může pomáhat víc, pokud bude mít k dispozici finanční podporu od dárců. Spojili jsme se proto s Divadlem LETÍ a od pátku 4. dubna do neděle 6. dubna na našich stránkách najdete exkluzivně záznam skvělého satirického divadelního představení HOMO 40. 20 % výtěžku z dobrovolného vstupného bude věnován Divadlu Letí, zbytek prostředků půjde na nákup zdravotnického materiálu a proplacení paliva dobrovolníkům. Veškeré nevyčerpané finance věnujeme rodičům samoživitelům prostřednictvím Klubu svobodných matek. Cílem je vybrat 100 000 Kč, pomůžete nám k tomu? Přispět můžete už teď!

Jakub, Míša, Dorka, Jonáš a další dobrovolníci aktuálně pomáhají v nejvíce zasaženém místě - v Praze. Podobných skupin teď vidíme na sociálních sítích hodně, tato ale pomáhá lidem v první linii - doktorům a zdravotním sestrám, ale i dalším lidem obývajícím nemocnice a jiná zdravotní zařízení, kde je riziko nákazy nejvyšší.
Peníze budou použity především na úhradu pohonných hmot, materiálu na výrobu roušek, nákup dezinfekce a jiných ochranných pomůcek. Přímo ve skupině můžete sledovat fotografie a bližší informace z předání.
Pokud chcete nabídnout pomoc se zajištěním materiálu, šití roušek nebo přepravou - přidejte se do skupiny. Členové našeho týmu a síť našich dobrovolníků již také pomáhá.

 
Stejně jako všechna ostatní divadla, je i divadlo LETÍ momentálně zavřené. Proto jsme se rozhodli Vás v rámci tohoto projektu pozvat na sledování záznamu divadelní hry HOMO 40, který umístíme na naše stránky od pátku 20:00 do nedělního večera . 20% z celkové částky, kterou se nám podaří vybrat věnujeme právě divadlu LETÍ.


Klub svobodných matek z.s. je neziskovou organizací, která pomáhá všem rodičům samoživitelům z celé České republiky. Její pomoc je zaměřena jak na rodiče, tak na jejich děti. Rodičům pomáhá bezplatnou právní poradnou a ucelenými informacemi pro nejrůznější životní situace, do kterých se rodič samoživitel může dostat. Dále zprostředkovává materiální pomoc, poskytuje přímou finanční pomoc, a to v rámci jednotlivých programů, určených pro potřeby dětí (např. placení obědů pro děti ve školkách a školách, placení kroužků a zájmových aktivit).
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

.

Dárce
500 Kč

Skvělé lákadlo na divadelní představení, děkujeme ! P&J

Dárce
300 Kč

Díky!

Viktor Valík
500 Kč

Fandím a ráda přispěju na dobrou věc 💪

Petra Mazalová
100 Kč

Díky Divadlu Letí a doufám, že peníze Klubu svobodných matek pomůžou.

Adéla Horáková
500 Kč

jste skvělí!:)

Květa Benediktová

Diky vsem! a divadlu zdar!

Matej&Jan
500 Kč

Díky za část představení Homo 40! Byla to zrovna ta repríza, na který jsem byl. Mohli jste klíďo pustit celý.

Lukáš ;)

Lukáš Bárczay
500 Kč

Mám rád umění a pokud je spojeno s dobrým LGBT+ humorem, tak pomůžu ještě radši :) Sluníčkář Peťo

Peter Pikna
1 000 Kč

díky za skvělý nápad i počin.

Radek Miracky