Centrum paliativní péče, z. ú.


Vzdělávání a výzkum Hospicová a paliativní péče

Známka pro hospice

Známka za známku. Známka za výzkum. Pošlete s námi do světa dopisy, které zlepší kvalitu péče v hospicích. Potřebujeme získat 1 660 poštovních známek na dopisy pro pozůstalé, od nichž získáme názory na hospicovou péči, kterou využívali jejich blízcí.

vybíráme od 17.2.2020

Daruj známku, daruj výzkum.

21 334 Kč
vybráno 66 % z 32 300 Kč

přispělo

38 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Podpořte výzkum kvality péče v hospicích 

I v paliativní péči platí, že kvalita života pacientů a jejich blízkých je úzce spjata s kvalitou poskytované péče. Chceme, aby se paliativní péče mohla zlepšovat, proto jsme společně s hospici vytvořili jednotnou metodiku pro hodnocení kvality hospicové péče, a to jak v domácích hospicích, tak v lůžkových hospicích. Věříme, že výstupy podpoří celkové zvyšování kvality služeb v oblasti paliativní péče.

Zapojené hospice 

Známka za známku
Proč budeme dotazníky v dnešní době posílat poštou? Chceme získat odpovědi od co největšího počtu pozůstalých a pro většinu z nich je poštovní komunikace tou nejpřirozenější. Máme i elektronickou verzi dotazníku, takže každý má na výběr, jestli nám odpoví elektronicky nebo papírově. Spolupracující hospice začnou rozesílat dopisy pozůstalým už v dubnu 2020 a sbírat odpovědi budeme do dubna 2021. Po zpracování a analýze dat dokončíme metodiku, která bude od roku 2021 využitelná ve všech mobilních a lůžkových hospicech.
Přispějte na nákup známek tady na Darujme.cz nebo nám pošlete poštovní známky, které máte doma nazbyt. My v Centru paliativní péče víme, kde teď pomůžou nejvíc. Děkujeme!

Chcete vědět víc? 
Navštivte naše stránky nebo sledujte naše aktivity na facebooku


.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Klidne Vanoce, diky za to, co delate!

Dárce

Drzim palce uzasnemu projektu!

Petr Koukal
570 Kč

Držím vám palce!

Martin Zielina
570 Kč

Díky za Vaše dílo❣

Kateřina Vitouchová