Nadace České spořitelny


Humanitární pomoc Sociálně znevýhodněné skupiny

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2020 - překonejme znovu rekord!

UŽ 20 LET STOJÍME PO BOKU TŘÍKRÁLOVÉ SBÍRKY. Sbírku organizuje Charita Česká republika a Nadace České spořitelny spolu s Českou spořitelnou jsou partnery sbírky po celou dobu od jejího vzniku v r. 2000. V loňském roce sbírka pokořila rekordní hranici 120 milionů korun. Pomůžete nám tento rekord letos překonat? Váš dar zdvojnásobíme z Nadace České spořitelny!

vybíráme od 30.12.2019

Česká spořitelna pro Tříkrálovou sbírku.

Pomozte nám překonat loňský rekord, každou darovanou korunu zdvojnásobí Nadace České spořitelny. Děkujeme.
20 600 Kč

přispělo

21 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tříkrálová sbírka je pro všechny lidi dobré vůle jedinečnou příležitostí začít nový rok dobrým skutkem a pomoct těm nejpotřebnějším. Principem sbírky je unikátní "řetězec solidarity" štědrých dárců, dětských koledníků - dobrovolníků, jejich vstřícných rodičů, vedoucích skupin a koordinátorů, ochotných obecních úředníků, pokladních České spořitelny...  Řetězec solidarity , který vede k těm, kteří se bez pomoci druhých neobejdou.

Tříkrálová sbírka je největší sbírka, která probíhá na celém území ČR. Její výtěžek se rozděluje podle přesných pravidel. 65 % výtěžku zůstává v regionu, kde byly peníze vykoledovány a podpoří projekty místních Charit, 15 % podpoří projekty diecézních charit, 10 % je věnováno na humanitární pomoc a spolupráci v zahraničí, 5 % na podporu projektů Charity ČR, 5 % pokryje dle zákona režii sbírky. Do sbírky se zapojují tisíce dobrovolníků – koledníků po celé republice, především děti ze škol, farností a oddílů mládeže.
Potkávat se s nimi budete moct od 1. do 14. ledna 2020.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

krásný rok 2020

Hana Burdelová
300 Kč

Přeji hodně úspěchu

Dana Malenínská
500 Kč