InBáze, z. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Talenty InBáze: Joyce

Joyce pochází ze Súdánu, ale svoji vášeň - fotografování - nalezla až v České republice. Studuje nyní na umělecké škole užitou fotografii, ale chybí ji to nejdůležitější: vlastní kvalitní fotoaparát, který by mohla využívat pro studium. Podpořte spolu s námi Joyce v jejím snu!

vybíráme od 27.11.2019
5 500 Kč
vybráno 110 % z 5 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Joyce pochází ze Súdánu, kde prožila část svého dětství. Většinu života ale strávila v České republice, kde nalezla i svoji největší vášeň. Focení. Stalo se to v podstatě náhodou, když jí kamarádka půjčila profesionální fotoaparát a dala jí důvěru. Od té doby uběhlo pár let, dvě výstavy a jedny úspěšné přijímací zkoušky. Díky svému talentu a píli se Joyce dostala na uměleckou střední školu, kde prvním rokem studuje užitou fotografii
“V budoucnu bych se ráda věnovala dokumentární fotografii. Chci dát hlas lidem, kteří ho nemají. Myslím, že fotka má velkou moc pomáhat lidem, když se s ní zachází citlivě”
Joyce schází k fotografickému štěstí pouze vlastní kvalitní fotoaparát, který by jí umožnil plně se věnovat svému snu. Vybrala si model Nikon D3500 spolu se dvěma objektivy v ceně 17 000 Kč. V aktuální chvíli nám chybí díky podpoře Nadace ČEZ pouze 5000 Kč. Budeme moc rádi, když Joyce podpoříte! 



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ahoj, Joyce. At se Ti pěkně fotí s novým foťákem. To Ti přeje Luděk, fotoeditor z ČTK.

Luděk Hofman
500 Kč

Hodně štěstí v cestě za tvým snem :-)

Petra Holubářová
300 Kč

pro Joyce!

Honza