Nadace České spořitelny


Lidé s postižením Senioři

Vánoční stromy České spořitelny: DPS Planá nad Lužnicí (region Jihozápadní Čechy)

Pečovatelskou službu na třech adresách v Plané nad Lužnicí mohou využívat dospělí, kteří se o sebe z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení nedokážou plně postarat sami. Služba jim umožňuje vést důstojný život ve vlastních domácnostech. Největší problém, který české seniory trápí, je ale samota. Pomoci zmírnit ji můžete i vy. Vaše příspěvky naše Nadace ČS zdvojnásobí do výšky 20 000 Kč.

vybíráme od 1.12.2019

Vánoční stromy České spořitelny: DPS Planá nad Lužnicí (region Jihozápadní Čechy)

Udělejte radost seniorům v Plané. Děkujeme.
20 200 Kč

přispělo

8 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pečovatelé klientům na třech adresách v Plané nad Lužnicí pomáhají během dne zvládat chod domácnosti a další běžné úkony včetně osobní hygieny, pomáhají jim zajistit stravu a snaží se co nejvíce obyvatelům domů zajistit společenské vyžití. Organizace je klientem Spořitelny, zaměstnanci banky přijali letos hozenou rukavici a pro 47 obyvatelů domů připravují vánoční osobní dárky. Zapojit se můžete i vy. 
Díky vaším darům zpříjemníte obyvatelům domu volný čas. Osamění je problém, který české seniory pálí nejvíce. Dopřejme jim společně kvalitní nabídku volnočasových aktivit. Pro ty by v Plané nejvíce ocenili promítací plátno, aby tak měli větší požitek z filmů a besed. Uvítají ale také další vybavení společenské místnosti, aby se v ní klienti cítili jako doma.

Více o organizaci: http://dpsplananl.cz/
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pro důstojnější život seniorů v osamění

Helena Klimešová
1 000 Kč