Nadace České spořitelny


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Vánoční stromy České spořitelny: Benjamín Havířov (region Severní Morava)

Nezisková organizace Benjamín v Moravskoslezském kraji pomáhá lidem s různým zdravotním postižením. V Havířově podává pomocnou ruku dětem a mladým lidem od 7 do 19 let, kteří se nejenže perou se středním a kombinovaným postižením nebo poruchami autistického spektra, ale také s tím, že nemohou žít se svými blízkými. Polovina z nich ostatně žádného blízkého ani nemá. Organizace jim pomáhá začlenit se do běžného života, vy jim můžete zpestřit Vánoce. Vaše příspěvky naše Nadace ČS zdvojnásobí do výšky 20 000 Kč.

vybíráme od 1.12.2019

Vánoční stromy České spořitelny: Benjamín Havířov (region Severní Morava)

Udělejte radost dětem z Benjamínu. Děkujeme.
10 300 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Benjamín si pod patronát vzali zejména zaměstnanci ostravského Regionálního korporátního centra, kteří sem chodí pravidelně pomáhat. Přidat se můžete i vy. Děti z vašich darů potěší o Vánocích nejen všechny ty nezdravé pamlsky, které normálně nemůžou, ale potěší je i hračky, které jim pomohou v dalším rozvoji. Ať už jde o různé typy stavebnic a chytrých kostek, nebo míče pro společenské hry. Překvapte sebe i děti a přejte jim bohatého ježíška. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děláte skvělou věc a proto Vás chci aspoň formou daru podpořit a poděkovat za Vaši energii, čas a osobní nasazení. Jste úžasní!

Petra Setlová

Kouzelné Vánoce :-)

Romana Ježowiczová