Nadace České spořitelny


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Vánoční stromy České spořitelny: Azylový dům sv. Markéty (region Jižní Morava)

Azylový dům sv. Markéty nabízí pomoc ženám, které se jako matky nebo nastávající matky ocitly v krizi, bez přístřeší a pomoci blízkých. Často jde o sociálně znevýhodněné, týrané a zneužívané ženy. Staňte se jejich spořitelním Ježíškem a dopřejte mámám a dětem ve sv. Markétě nezapomenutelné Vánoce. Vaše příspěvky naše Nadace ČS zdvojnásobí do výšky 20 000 Kč.

vybíráme od 1.12.2019

Vánoční stromy ČS: Azylový dům sv. Markéty

Udělejte radost dětem a ženám v domově sv. Markéty. Děkujeme.
51 580 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Udělejte radost dětem a ženám v domově sv. Markéty
Domov dokáže ubytovat najednou až 100 osob, patří tak k největším zařízením tohoto typu u nás. Pracovníci domova sv. Markéty poskytují svým klientkám také služby, které jim pomohou postavit se zpátky na vlastní nohy a obstát v běžném životě, ale nejsou hrazeny ze státního rozpočtu. Domov proto nabízí psychologickou pomoc, vzdělávací aktivity, poradenství v oblasti zdravého životního stylu i zážitkové a sportovní programy. 
Spořitelna v regionu s domovem velmi úzce a dlouhodobě spolupracuje. Buďte i vy štědrými Ježíšky a dopřejte mámám a jejich dětem pohodové zážitky i šanci na další rozvoj. 
Díky vaším darům může Domov sv. Markéty zorganizovat bruslení Za Lužánkami, plavání v Aquaparku Kohoutovice během jarních prázdnin. Nakoupit občerstvení na vánoční besídku a taky červnovou zahradní slavnost ke Dni dětí, uspořádat jarní a velikonoční dílničky. 
Vzít zejména děti na návštěvu vzdělávacího centra VIDA nebo na výlet do unikátního interaktivního vzdělávacího centra Permonium během jarních prázdnin, doučovat je angličtině.
Hlavně maminkám dopřát přednášku právníka k uzavírání smluv, nájemním vztahům a právnímu minimu, nabídnout jim kurz základů používání PC, uspořádat workshopy ke zdravému vaření a pečení. Nebo zaplatit potřebné konzultace psychologa či nutričního poradce. Sami vidíte, že potřeb je mnoho, tak neváhejte být štědří.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Štastné a veselé vánoce a pohodový vstup do Nového roku 2020

Key promotion, s.r.o.
24 230 Kč

Dárce
100 Kč

Pěkné Vánoce :-)

Iveta Müllerová
100 Kč