Nadace České spořitelny


Senioři

Tým České spořitelny pro Pečovatelskou službu Charity Olomouc

Tým České spořitelny z pobočky na třídě Svobody v Olomouci, se rozhodl podpořit dobrou věc a pomoci těm, kteří to velmi potřebují. Zůstat doma ve stáří a nemoci je přáním většiny z nás. Pečovatelská služba Charity Olomouc pomáhá lidem s denními činnostmi, které již kvůli vysokému věku nejsou schopni sami vykonávat. Pracovníci pečovatelské služby jsou nejen oporou pečujícím osobám , ale také jejich blízkým. 26. listopadu 2019 bud tým České spořitelny prodávat punč ve stánku Dobrého místa pro život na olomouckých vánočních trzích. Celý výtěžek bude připsán k této výzvě. Vás prosíme o jediné - pokud si s námi nemůžete ve stánku Dobrého místa pro život připít dobrým punčem, přispějte alespoň touto cestou. Váš dar do sbírky až do výše 20 tis. zdvojnásobí Nadace České spořitelny a její kompletní výtěžek předáme k vánocům Pečovatelské službě Charity Olomouc. Pečovatelská služba Charity Olomouc nejen pomáhá při denních činnostech, ale také disponuje půjčovnou kompenzačních pomůcek, které usnadňují život nejen seniorům ale také lidem s tělesným postižením..

vybíráme od 22.11.2019

Tým České spořitelny pro Pečovatelskou službu Charity Olomouc

Váš dar do sbírky až do výše 20 tis. zdvojnásobí Nadace České spořitelny a její kompletní výtěžek předáme k Vánocům Pečovatelské službě Charity Olomouc. Všem moc děkujeme.
90 600 Kč

přispělo

35 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Tým České spořitelny z pobočky na třídě Svobody v Olomouci, se rozhodl podpořit dobrou věc a pomoci těm, kteří to velmi potřebují. Zůstat doma ve stáří a nemoci je přáním většiny z nás. Pečovatelská služba Charity Olomouc pomáhá lidem s denními činnostmi, které již kvůli vysokému věku nejsou schopni sami vykonávat. Pracovníci pečovatelské služby jsou nejen oporou pečujícím osobám , ale také jejich blízkým.

26. listopadu 2019 bud tým České spořitelny prodávat punč ve stánku Dobrého místa pro život na olomouckých vánočních trzích. Celý výtěžek bude připsán k této výzvě. Vás prosíme o jediné -
pokud si s námi nemůžete ve stánku Dobrého místa pro život připít dobrým punčem, přispějte alespoň touto cestou. Váš dar do sbírky až do výše 20 tis. zdvojnásobí Nadace České spořitelny a její kompletní výtěžek předáme k Vánocům Pečovatelské službě Charity Olomouc.

Pečovatelská služba Charity Olomouc nejen pomáhá  při denních činnostech, ale také disponuje půjčovnou kompenzačních pomůcek, které usnadňují život nejen seniorům ale také lidem s tělesným postižením..
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu