Vrátka, z.s.


Lidé s postižením Sociálně znevýhodněné skupiny

Světlo pro Vrátka

Osvětlení v dvoupodlažním objektu Vrátek je v téměř havarijním stavu. V budově pracují zaměstnanci s postižením (chráněná šicí dílna-4 švadleny, kancelář-3 pracovnice, salón s pedikúrou-2 pedikérky) a několikrát týdně se scházejí klienti sociální rehabilitace (cca 13 lidí). Na pořízení, instalaci a zprovoznění nového osvětlení nemáme peníze z vlastních zdrojů.

vybíráme od 15.11.2019
1 500 Kč
vybráno 2 % z 100 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Vrátka z.s. je organizace, která působí v Třebíči od roku 2008. Hlavní činností spolku je od počátku zaměstnávání lidí s postižením. Práci jim dáváme přímo v našich provozech - Pekárna a Kavárna Vrátka, šicí dílna, Krámek pod Věží, Bazárek u Zebry, trafiky Nádražní a Bráfova, salon pedikúry. 
V dvoupodlažní budově, v níž fungují čtyři provozy Vrátek (šicí dílna - 4 švadleny, salón pedikúry - 2 pedikérky, kancelář sociální rehabilitace - 3 zaměstnankyně, tvořivá dílna - několikrát týdně se zde schází cca 13 klientů) je osvětlení v téměř havarijním stavu. Vrátka z.s. bohužel v současnosti nemá vlastní prostředky na to, aby osvětlení mohlo pořídit a zprovoznit. Proto chceme využít možnosti portálu Darujme.cz. Pokud bychom se ocitli bez světla, provoz bychom v těchto tmavých zimních měsících museli výrazně omezit. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu