Nadace České spořitelny


Hospicová a paliativní péče

Erste Premier centrum Olomouc podporuje Hospic na Svatém Kopečku

Tým bankéřů z Erste Premier centra v Olomouci se rozhodl udělat dobrou věc. "Jsme přesvědčeni, že umírání nepatří někam za anonymní plentu nemocnice, a tak bychom rádi podpořili Hospic na Svatém Kopečku u Olomouce, kde lidé mohou strávit poslední dny svého života v důstojném prostředí se svou rodinou." Takto zněla naše loňská výzva. Protože šťastný úsměv na tvářích obdarovaných je silně návykový, nemohli jsme jinak, než prodej punčů zopakovat i letošní rok.

vybíráme od 7.11.2019

Erste Premier centrum Olomouc podporuje Hospic na Svatém Kopečku

Přidejte se k našemu týmu a podpořte s námi dobrou věc!
111 345 Kč

přispělo

29 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
27. 11. 2019 bude náš tým prodávat punč ve stánku na olomouckých vánočních trzích. Akci připravujeme ve spolupráci s olomouckými rotariány a organizací Dobré místo pro život. Celý výtěžek z prodeje bude připsán k této výzvě. Vás prosíme jen o jediné. Pokud si s námi nemůžete u stánku připít horkým punčem, přispějte alespoň touto cestou. Váš dar do sbírky zdvojnásobuje Nadace České spořitelny a její kompletní výtěžek předáme jako dar k vánocům Hospici na Svatém Kopečku.
 
Hospic na Svatém Kopečku je jediným zařízením tohoto typu v Olomouckém kraji. O uživatele pečuje odborný personál, který tvoří zdravotní sestry, pracovníci v sociálních službách (pečovatelky), sociální pracovnice, pastorační pracovnice, duchovní, lékař a v neposlední řadě také dobrovolníci. Celý tým se snaží poskytovat takovou péči, která zlepšuje kvalitu života uživatele.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

rotary

jiří doležel
500 Kč