HESTIA - Centrum pro dobrovolnictví, z. ú.


Filantropie a dobrovolnictví Děti, mládež, rodina

Jen Vy můžete jedním klikem udělat z dítěte samuraje!

Jedním mocným klikem (nebo několika) nám pomůžete poslat na letní tábor některého z našich dětských klientů. Jedno z dětí, které na "normálním" táboře nechtějí. Díky Vám zažije velké letní dobrodružství, na které nezapomene.

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Na začátku jsou naše děti. Hledají k nám cestu různě, prostřednictvím „sociálky“, školy, psychologa nebo psychiatra. Přicházejí s nálepkou „nikdo si s ním nebo s ní neví rady“ nebo „tady ho nebo ji nechceme“. Děti nad kterými už mnozí zlomili hůl.

V programech HESTIA najdou své parťáky (dobrovolníky), kteří s nimi během roku tráví volný čas. Spolu se smějí a jsou spolu, když není úplně dobře. 

Ale v létě, v létě je všechno jinak! Jede se na tábor! A tady se to všechno děje. Jeden rok přivezeme zpět samuraje, jindy tlupu statečných smrtelníků, kteří obrali bohy o jejich oheň. Pro naše děti je to ZÁŽITEK, na který nezapomenou.

Proto se moc snažíme, aby na tábor mohly jet všechny děti, které o to stojí. Bez ohledu na to, jestli to jejich rodiče zajímá nebo jestli si to mohou dovolit. Je to vždycky trochu boj, ale bojujeme.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu