Komunitní centrum Petrklíč, z.s.


Lidé s postižením Senioři

Nová kancelář v Praze

V Komunitním centrum Petrklíč se staráme o seniory a další osoby se sníženou schopností pohybu. Abychom mohli naší práci dělat dobře, potřebujeme kvalitní zázemí. V rámci tohoto projektu plánujeme připravit naší kancelář v Praze na ostrý provoz.

vybíráme od 23.10.2019

Příspěvek na zařízení nové kanceláře

Náklady na vybavení nové kanceláře v Praze jsme vyčíslili kolem 150 tisíc Kč. Každá koruna se nám ale bude hodit. Je před námi nákup židlí a stolů, ale i radiátorů, bojleru či koberců. Také musíme dát celé místo dohromady - dveře, zdi, osvětlení... Budeme rádi za jakoukoliv podporu.
49 500 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Naše pražská pobočka poskytuje osobní asistenci seniorům a dalším osobám se sníženou schopností pohybu. Ročně v Praze poskytneme 4 - 6 tisíc hodin asistence pro více než 20 klientů.



Abychom mohli naší práci dělat dobře, potřebujeme kvalitní zázemí. Podařilo se nám s MČ Praha 10 dohodnout na tom, že nám poskytnou nebytové prostory kousek od zastávky metra Strašnická.

Prostory jsou to pěkné a dostatečně veliké, ale musíme se postarat o to, abychom do konce roku vše připravili na ostrý provoz. Čeká nás malování, zajištění světel, opravy dveří, nákup a položení koberců, zakoupení bojleru na vodu, zakoupení topení, zajištění polepů a nákup nábytku (stoly, židle, skříně a pohovky) a dalšího vybavení, které do regionální kanceláře patří.



Místo budeme využívat jak pro zázemí našich administrativních pracovníků, tak jako místo pro různé porady, setkávání a školení. Pro osobní asistentky pak budeme mít zařízenou místnost, kde budou moci odpočívat nebo si připravit něco k snědku.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu