Centrum pro rodinu Ráj z.s.


Děti, mládež, rodina Osvěta a poskytování informací

V NOVÉM PRO RODINY S DĚTMI

Pro vzdělávání a komunitní život rodin s dětmi na Centru pro rodinu Ráj v Pavlovicích u Přerova potřebujeme upravit prostory. Je nutné udělat novou šatnu ke vstupu ze dvora (tak aby se neprocházelo přes prostory školky), instalovat zvonek s mluvícím zařízením, vymalovat a dovybavit prostory drobným nábytkem, doplňky a pomůckami pro děti. S vámi to zvládneme!

vybíráme od 18.10.2019

Nové prostory pro vzdělávání a komunitní setkávání rodin

Děkujeme, že do toho jdete s námi :)
22 000 Kč
vybráno 88 % z 25 000 Kč

přispělo

16 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Pojďte s námi upravit zázemí pro programy rodin s dětmi na Centru pro rodinu Ráj v Pavlovicích. Postupně přebudováváme především svépomocí většinu prostor, tak aby dobře sloužily programům pro děti, které se zde dějí (miniškolka, poškolní klub zahrada, příměstské tábory...). Zbývá nám  1.patro budovy, kde se v menším sále koná většina besed, rodičovských setkávání, kurzů a přednášek a také jsou zde 2 herny a tvořivá dílna, ve kterých se v průběhu programů pro rodiče hlídají jejich děti. Potřebujeme udělat novou šatnu ke vstupu ze dvora (tak aby se neprocházelo přes prostory školky), instalovat zvonek s mluvícím zařízením,  vymalovat a dovybavit prostory drobným nábytkem, doplňky a pomůckami pro děti. 
Každý, kdo se zapojí jakoukoliv formou, obdrží pozvánku na adventní či novoroční kávu a zdravý pamlsek zdarma. Děkujeme všem, kteří se k této kampani přidají.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Malý příspěvek na velkou věc:)

Martina
1 000 Kč