Právě teď! o.p.s.


Děti, mládež, rodina Senioři

Babička roku 2020, Praha

Pomozte nám zorganizovat důstojnou, inspirativní akci pro ostatní seniory. Váš finančním příspěvek nám pomůže zorganizovat akci, která přispěje k vytváření pozitivních seniorských vzorů a zároveň bude pomáhat dodávat seniorům a seniorkám chybějící kuráž. Babička roku je talentová soutěž babiček (ale i dědečků) ve věku od 55 let. Soutěž vznikla v Olomouci a v roce 2020 se bude konat po páté. Pražské (krajské) kolo, které organizujeme a na které nám doufáme rádi přispějete, se uskuteční podruhé. Vítězná babička pak bude reprezentovat Hl. m Prahu v celorepublikovém finále soutěže

vybíráme od 4.10.2019

Babička roku 2020 Praha

Pomozte nám vašim příspěvkem vybrat 50.000 Kč a díky nim zorganizovat důstojnou, inspirativní akci pro ostatní seniory. Babička roku je talentová soutěž babiček (a dědečků), která vznikla v Olomouci a v roce 2020 se tam bude konat po páté. Pražské (krajské) kolo se uskuteční podruhé. Vítězná babička postoupí na celorepublikové finále soutěže. Věříme totiž, že soutěž Babička roku 2020 přispěje k vytváření pozitivních seniorských vzorů a bude pomáhat dodávat seniorům a seniorkám chybějící kuráž.
10 800 Kč
vybráno 22 % z 50 000 Kč

přispělo

19 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Babička roku je talentová soutěž babiček ve věku od 55 let s trvalým bydlištěm v Praze. Soutěž vznikla v Olomouci a v roce 2020 se bude konat po páté. Pražské (krajské) kolo se uskuteční podruhé.

Pomozte nám vašim příspěvkem zorganizovat důstojnou, inspirativní akci pro ostatní seniory. Věříme totiž, že soutěž Babička roku 2020 přispěje k vytváření pozitivních seniorských vzorů a bude pomáhat dodávat seniorům a seniorkám chybějící kuráž.

Soutěžící budou plnit 3 disciplíny - rozhovor s moderátorem, dovednostní disciplínu a přehlídku společenského oblečení. Obecenstvo na místě vybere Babičku sympatie a bude vyhlášena nejstarší babička.
Vítězka pražského kola bude Prahu reprezentovat na celorepublikovém finále v Olomouci, v listopadu 2020.

Podívejte se na video z pražské Babičky roku 2019:
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce.

Pavel Kopeček

👍

Daniela Hanzlová
1 000 Kč

Děkuji " Právě teď".

Ze všeho, co nás v životě potká, se učíme.

Jaruška Tichá
500 Kč