Nadace České spořitelny


Regionální a komunitní rozvoj

Dokážeme víc: Komunitní život pod širým nebem v Chotýšanech

Sdružení přátel Chotýšan ve spolupráci s obcí a společně s Vámi obyvateli obce, chataři nebo příznivci Chotýšan, bychom rádi zlepšili prostředí okolo sportovního a fotbalového hřiště, kde se společně scházíme na sportovní aktivity stejně tak jako na kulturní a společenské akce. Pojďte nás podpořit a pomoci nám při realizaci našeho záměru.

vybíráme od 23.9.2019
11 400 Kč
vybráno 23 % z 50 000 Kč

přispělo

13 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Obec se ve spolupráci s občany a zejména zájmovými spolky snaží dlouhodobě vytvářet a zlepšovat sportovní a volnočasový areál na kraji Chotýšan. V posledních letech zde vrostla nová pergola, dráha pro hasiče, parkurové hřiště s trampolínou pro naše nejmenší a altánek pro pořádání koncertů a Chotýšanských slavností. Stále nás ale na hřišti sužuje pálící slunce a proto jsme se rozhodli zorganizovat projekt na výsadbu aleje stromů a keřů podél areálu, která nám do budoucna dodá ten kýžený stín přes letní měsíce, kdy je hřiště nejvíce využíváno.

Do projektu jsme se také rozhodli zahrnou instalaci prvků pro naše nejmenší děti, osazení laviček pro nás dospěláky až je budeme hlídat a vybudování ohniště, které jistě využijeme nejen o tradiční drakiádě nebo dětském dnu. Navíc tento projekt nebude pouze o zajištění finančních prostředků, ale každý z vás se bude moci osobně zúčastnit a pomoci při jeho realizaci vlastními silami, a to 26.10.2019 od 12:30 hodin. Akce bude zakončena táborovým ohněm na novém ohništi a drobným občerstvením). Budeme rádi pokud přijdete, pomůžete nám, stejně tak jako budeme rádi, pokud nám přispějete alespoň malou částkou, která nám zajistí možnost realizace projektu v plném rozsahu. Projekt byl podpořen Českou spořitelnou, Nadací České spořitelny a Nadací Via v programu Dokážeme víc.

Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace České spořitelny zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ať žijou Chotýšany !

Jiří Levý
1 000 Kč