InBáze, z. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Talenty InBáze: Maria Alejandra

Marie Alejandra je talentovaná flétniska z Venezuely. V září nastupuje do prvního ročníku hudební konzervatoře, ale její stará flétna má nejlepší roky za sebou, a rodina nemá peníze na novou. Podpořme společně Marii Alejandru v jejím snu!

vybíráme od 2.9.2019

Podpořte Marii Alejandru v jejím snu!

Talenty InBáze podporují talentované děti a mládež v jejich snech. Děkujeme, že jste toho u toho!
3 000 Kč
vybráno 100 % z 3 000 Kč

přispělo

9 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Maria Alejandra miluje hudbu. Ačkoliv je v České republice pouze 10 měsíců, tak se jí díky talentu a intenzivní výuce češtiny podařilo úspěšně absolvovat zkoušky na hudební konzervatoř.  

V září nastupuje do prvního ročníku. Flétna, kterou si přivezla z Venezuely, už je téměř nefunkční. A její rodina bohužel nemá dostatek financí. Díky projektu Talenty InBáze má nyní možnost si pořídit novou, která jí na škole nebude dělat ostudu. Maria Alejandra potřebuje profesionální flétnu pro studenty Yamaha YFL 212, která stojí 15 000 Kč. Díky podpoře Nadace ČEZ nám zbývá získat pouze 3000 Kč. 



Pomozte Marii v jejím snu stát se flétnistkou v orchestru. Pracuje tvrdě, aby toho dosáhla a vy jí v tom můžete svým darem podpořit! 

Pakliže se nám podaří vybrat více peněz, tak si Maria Alejandra koupí také stojánek na noty a zaplatíme jí lekce s učitelkou hudby. Venezuelský systém výuky hudby je odlišný od toho českého a tak by jí soukromé lekce usnadnily začátky na konzervatoři.

Flétna: https://kytary.cz/yamaha-yfl-212/HN167353/

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držím palce

Josef Platil

Přejeme ti, ať tě neopouští radost z hudby!

Fanda Pethö

Hodně štěstí! Držím palce, ať se Ti na konzervatoři daří ;-)

Helča