InBáze, z. s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Talenty InBáze: Yaman architektem

Yaman snil o architektuře už od dětství. Teď má i jeden důvod navíc. Jeho válkou zmítaná země bude v budoucnu potřebovat spoustu architektů a on chce být u toho. K tomu, aby mohl svůj sen naplnit, mu chybí malý krůček. Vzdělání už má, ale chybí mu výkonný počítač.

vybíráme od 1.8.2019

Podpořte Yamana v jeho snu!

V případě zadání trvalého příkazu poputují po 31.8. 2019 vaše peníze do fondu Fondu Mozaika: pomáháme dětem, který slouží na podporu talentovaných dětí a mládeže s migrantským původem.
5 900 Kč
vybráno 20 % z 30 000 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Yaman si už od mala přál být architektem. Kvůli svému snu opustil i rodnou Sýrii, kde nemohl kvůli válce studovat. Cesta ho dovedla až na pražské ČVUT, kde před pár týdny úspěšně obhájil diplomovou práci. Přesto je jeho sen stále ve hvězdách. Jeho studium probíhalo v angličtině a poslední ročník musel kromě studia platit i zdravotní pojištění. Studium tak dokončil nejen se skvělými známkami, ale i s dluhy. Aby se postavil na vlastní nohy, tak potřebuje naši podporu!

Dluhy za něj platit nebudeme, ale chceme mu pomoci získat funkční nástroj, který mu pomůže nastartovat kariéru a splatit poplatky za studium. Pro Yamana je tímto nástrojem notebook a profesionální grafické programy. Díky podpoře Nadace ČEZ máme přislíbeno 20 000 Kč, což na kvalitní počítač pro architekta bohužel nestačí. Ale pevně věříme, že se nám společnými silami podaří získat více! 

Pokud vybereme 10 000, tak si bude Yaman moci koupit základní vybavení pro svoji práci. 

Pokud vybereme 30 000, tak si Yaman pořídí výkonnější počítač včetně grafických karet

Pokud vybereme 50 000, tak si Yaman kromě výkonného počítače pořídí i softwarové vybavení

 “Měl jsem velké štěstí a potkal jsem spoustu lidí s dobrým srdcem. Díky nim se mi podařilo vystudovat. O architektuře jsem snil už od dětství a teď mám i jeden důvod navíc. Moje země bude v budoucnu potřebovat spoustu architektů. Naše města jsou poničená válkou. Přeji si být jedním z těch, kteří pomohou Sýrii zhojit  rány, a postarají se o její budoucnost”.  


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu