Svoboda zvířat


Zvířata

Dobročarodějný kalendář pro kočičí sirotky

Pomůžete nám vytvořit kočičí kalendář, který opuštěným kočičkám zajistí veterinární péči? Tím, že přispějete 300 Kč a výše získáte krásný kalendář plný kočiček a hlavně krásný pocit, že přispíváte na něco opravdu potřebného. Děkujeme!

vybíráme od 8.7.2019
14 762 Kč
vybráno 148 % z 10 000 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Celoročně se staráme v průměru o 70 kočiček různého věku, různé fyzické kondice. A také jich obdobnému počtu během roku najdeme nový domov. Účastníme se různých projektů, které nám pomáhají při zajišťování krmiva. Co ale neumíme, je sehnat dostatečné množství financí, abychom pokryli veterinární náklady.

Nesedíme s rukama v klíně, prodáváme naše výrobky pro kočičáky na charitativních jarmarcích, aukcujeme v různých dražbách, snažíme se. A proto již podruhé díky pomoci našich fotografů dobrovolníků připravujeme nástěnný kalendář A3 s našimi kočičkami pro rok 2020. Jeho cena bude 300,00 Kč. Za tuto částku můžeme naočkovat jednu kočku. Nebo koupit víc jak dva čipy. Nebo zaplatit třetinu kastrace kocoura. Nebo čtvrtinu kastrace kočičky. Nebo půlku depotních antibiotik na dva týdny pro jednoho marůdka. 20 takových kalendářů zaplatí velkou operaci, ať už očí, končetin, polypů v uších atd. 5 takových kalendářů zaplatí jedno balení testů na FELV/FIV. 4 takové kalendáře umí zajistit antiparazitika pro 10 kočiček.

Prostě to jsou kouzelné kalendáře. Takové dobročarodějné. A každý, kdo pošle částku 300 Kč, obdrží tento krásný dobročarodějný kalendář s fotkami našich kočičích miláčků jako poděkování.






Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji kočičkám hodně štěstí při hledání vlastních domovů.

Žaneta Trnková
500 Kč

Škoda, že se miliardy peněz na světe vyplýtvají na úplné zbytečnosti, když je pořád tolik potřebných tlapek a čumáčků...

Zlata Horčáková
300 Kč

Ačkoliv podporuji Svobodu zvířat už několik let, tak přímo na kočičky jsem zatím neposlala ani korunu. Je správný čas to napravit a pokusím se, aby to nebylo jenom jednou a naposledy.
Jinak nápad na kalendář je super a držím palce, nechť vám to výjde a máte hodně peněz z prodeje.

Gabriela Vlk Fůrová
360 Kč

Pěkný projekt, dobrý nápad. Fandím vám.

Jiřina Krausová
300 Kč

Kalendář, prosím, pošlete na adresu:
Alice Lukacková, Vítězná 2958, 272 04 Kladno 4
Děkuji :-)

Alice Lukacková
500 Kč

Přeji hodně dárců, zvířátkům lepší život, konec množíren a tvrdé tresty pro ty, kteří němé tváře týrají a jinak jim ubližují, zákaz zvířat v cirkusech a majitelům kočiček a pejsků hodně radostných společných chvil. Miluše

Dárce

držím palce!

Ivana Havránková
1 000 Kč