ADRA, o.p.s.


Vzdělávání a výzkum Osvěta a poskytování informací

Podpora dětí z Čalantiky s blogerkou Weef

Čalantika je vzdělávací centrum pro děti a jejich rodin žijících ve slumu v bangladéšském hlavním městě Dháka. Centrum bylo zřízeno v roce 2013 organizací ADRA a funguje díky podpoře českých dárců. Dochází sem 92 dětí ze slumu. V roce 2019 navštívila Čalantiku blogerka Weef, která jela společně s Adrou na monitorovací cestu do Bangladéše. Ze svých zážitků natočila krátký dokument o dětech z Bangladéše - BanglaKIDS.

vybíráme od 5.6.2019
3 750 Kč

přispělo

12 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
„Ahoj, tady Weef! Jsem travel bloggerka, cestuju po světě a žiju heslem Míň věcí, víc zážitků. Letos jsem byla v Bangladéši. Tam těch věcí mají opravdu málo. Chudoba zasahuje celé rodiny a hlavně děti. Ze své cesty jsem vytvořila krátký film, abyste příběhy dětí mohli slyšet i vy. Díky premiéře se nám podařilo vybrat už 114 500 Kč, které jsme věnovali na vzdělání dětí ze slumu Čalantika. Máte-li chuť, budu moc ráda, když se se mnou budete na podpoře dál podílet. Přispět můžete libovolnou částku..“

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Na lepší život

Tomáš Kotiza
500 Kč

Krásná práce, Weef!

Michaela Schlosserová
150 Kč

Je to tak.. v dnešní době si člověk kupuje spousty zbytečných věci a myslím si, že většina z nás par korun pro dobrou věc najde.

Markéta Krajňáková
200 Kč

Děkuji za to, co děláte! ❤️

Petr z MojeVize