Nadace Via


Regionální a komunitní rozvoj

Živá komunita: Ráječkovské divadlení

V červnu 2019, konkrétně v sobotu 22. 6., proběhne na hasičské louce v Ráječku velká premiéra. Místní divadelní nadšenci připravují pod záštitou spolku Rekreační spolky Ráječko hudební veselohru Noc na Karšltejně.

vybíráme od 3.6.2019
18 200 Kč
vybráno 364 % z 5 000 Kč

přispělo

18 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Společná několikaměsíční práce na inscenaci spojila místní všech věkových kategorií. Hrají, zpívají, šijí, malují, staví, tvoří a věří, že jejich úsilí vyvrcholí povedenou divadelní událostí, která je současně poctou místnímu Sboru dobrovolných hasičů Ráječko, jenž v červenci oslaví 120. výročí své existence. Foto a video dokumentaci z přípravy projektu najdetena webových stránkách spolku: rsrajecko.cz

Budete-li nás chtít podpořit nejen návštěvou, ale i drobným penízem, prosím přispějte na nám prostřednictvím této kampaně.

Foto a video dokumentaci průběžně zveřejňujeme na webových stránkách spolku: rsrajecko.cz
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

už se nemůžeme dočkat premiéry :) jste úžasní...

Katka Kučerová
1 000 Kč

Tak Růžo a CO.... Musíte to dát ať se děje co se děje i kdyby bóchla jadérka. ....!!!!!!!! Ať se Vám ta premiéééra vydaří, je to start Vaší nové ÉRY, a potom to turné po Evropě, teda pro začátek. Svět je Vám otevřen, budete jednou slavnější jak Kája Goťák. Hodně repríz, přeje Alda Ž.

Aleš Životský
200 Kč

Aby se Vám dobře pělo, přichystám vám pěkně propečený bůčíček, to pohladí hlasivky a zpěvu jedině prospěje. :)))) A nehulte :)))

Miluška Ševčíková

Jo, držím vám všem palce, vy pacholíci :) Aspoň bude srandy kopec :))

Peťulka Ag