LORM – Společnost pro hluchoslepé z.s.


Lidé s postižením Sport a volný čas

Dva startupové týmy z Karlína běží Pražskou štafetu za hluchoslepé!

Vidět a slyšet naši výzvu není samozřejmá věc. Podpořte ty, kteří nemají štěstí jako vy, kdo jste ji mohli shlédnout. Jsme dva týmy složené z kamarádů: Anežka, Martina, Alan a Pavel za "SENS&Gettick Tým" a dva Honzové, Tomáš a Adam za "UP21 Tým". A rozhodli jsme se udělat správnou věc a podpořit organizaci LORM. Jak, kdy a kde? V úterý 25. 6. 2019 ve Stromovce na Pražské štafetě 4x5 km. A budeme moc rádi, pokud se k nám přidáte a pomůžete nám vybrat prostředky na každodenní provoz organizace pro hluchoslepé.

vybíráme od 6.6.2019
6 179 Kč
vybráno 82 % z 7 500 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Dva startupové týmy z Karlína běží Pražskou štafetu za hluchoslepé!

SENS&Gettick Tým:

Alan Vyšín 
Kromě překážkových závodů v bahně běhá hlavně pro housky do krámu, tedy když jsou v akci. Neoblomně buduje svůj start-up, se kterým chce jednou dobýt svět. V týmu je do počtu. 
Pavel Novák
Je vášnivým milovníkem… jídla. A obdivuhodným degustátorem… piva.
Anežka Svobodová
Je ze všeho nejraději venku, kde ji baví lezení, táboření a chození po horách. Ráda čte knihy a maluje, baví ji přemýšlet o jedlém hmyzu. 
Martina Smolková
Sportovkyně tělem i duší. Baví jí tvrdé tréninky, kde posiluje svou železnou disciplínu. Má ráda posezení s přáteli a stylové vinárny, především ve Francii.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UP21 Tým:

Jsme čtyři kamarádi, kteří se rozhodli udělat správnou věc, a sice podpořit štafetovým během organizaci LORM – Společnost pro hluchoslepé.
První z nás je Honza z Budějic. Hraje profesionálně basketbal a je náš kouč v posilovně. Mimoto je expertem na social media a kulinář s velkým „K”, protože to, co dokáže občas s jídlem vytvořit, by nedával ani Jamie Oliver :)
Druhý Honza šéfuje celému marketingu a dokáže vám o něm povídat klidně i při squashi nebo florbalu, které pravidelně hraje. Má neustále nezničitelnou dobrou náladu a dokáže vás podpořit, když vám karma zatápí.
Třetím běžcem je Tomáš, nejvíc plánovací typ z nás všech. Už dnes ví, jak náš běh skončí, kam se pak půjde do hospody a co si dáme k večeři. Je členem Mensy, ale ne té na jídlo. Obecně toho hodně sní, ale pravidelně hraje florbal a squash, takže tam to zachraňuje.
Tím nejlepším nakonec je Adam, ajťák až do morku kostí, který dokáže rozchodit i tiskárnu vyhozenou ze třetího patra. První věta samozřejmě bude: „Zkusil jsi to vypnout a zapnout?" Sezení u počítače kompenzuje až pětkrát do týdne florbalem a je to perfektní parťák do nepohody. 

          Tom Cironis
          Honza Valuch
          Honza Kříž      
           Adam Cironis

A jdou do toho s námi i naši mazaní kamarádi Viktor a Dominika! Proč jsou tak mazaní? Protože se stali našimi fanoušky a roztleskávači, takže nám budou během závodu zběsile fandit, dokonce s námi pak půjdou večer na zasloužený pivo, ale nemusí běžet, takže se ani trochu nespotí :)
           Viktor Nyitray

           Domi Prekopová  

Buď jako Viktor a Domi a přijď nás taky podpořit :)


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Tome, já taky já taky!! Ať vám to běží s celou partou, budeme na vás myslet všichni tři:))

Lenka Letcová

A tak jooooooo :)

Roman Letec

Obecne podporuji dobre veci a toto je prijemna iniciativa, za kterou si zaslouzite neskromny potlesk, ze vam neni lhostejny osud jinych, kteri nemuseji mit tolik stesti. Pamatujte, ze zdravi je jen jedno a s temi venkovnimi teplotami na sebe berte ohledy :) A snad mate natrenovano!

Marcel Novák
100 Kč

Tak hlavně zítra přežít v tom vedru.

Ladislav Doseděl
50 Kč

🏃🏻‍♀️🏃🏽‍♂️

Klára Horton
200 Kč

Ať vám to běží! Děláte správnou věc :)

Marek Dlouhý
350 Kč

Když už budu jen cheerleader tak aspoň něco přihodím :)

Viktor Nyitray
300 Kč