Nadace ADRA - adventistická nadace pro pomoc a rozvoj


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Pomoc pro Nicolase Úbla

Malý Nicolas má v důsledku problémů při porodu těžké kombinované postižení a jeho stav se nyní zhoršuje. Je proto odkázaný na celodenní péči maminky - samoživitelky, odkázané jen na sociální dávky. Ta se snaží se svým synkem absolvovat co nejčastěji takové terapie, které mu pomáhají se naučit chodit a pokročit v psychomotorickém vývoji. Ukázalo se, že nejúčinnější je drahá neurorehabilitace, ale tu zdravotní pojišťovny nehradí.

vybíráme od 23.4.2019
25 600 Kč

přispělo

24 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Desetiletý Nicolas z Chebska má odklad školní docházky, protože trpí v důsledku problémů při porodu těžkou mozkovou obrnou a kombinovaným postižením. Na jeho nezbytnou celodenní péči je jeho maminka sama. Díky řady ortopedických operací, pravidelné rehabilitaci, logopedii, hipoterapii a plavání se chlapečkovi před dvěma lety konečně podařily první krůčky.  Celý vývoj byl ale zbržděn komplikovanou zlomeninou nohy, která si vyžádala již několik operací a odklad tolik potřebných rehabilitací. V loňském roce se navíc začaly objevovat epileptické záchvaty.
 
Protože na všechny nezbytné náklady má maminka k dispozici jen sociální dávky, obrátili se na nás o pomoc. Nicolasovi by kromě rehabilitace velice pomohla i pomoc osobního asistenta.

Zapojte se do pomoci tomuto malému velkému bojovníkovi. Své dary mu můžete posílat též bankovním převodem Nadaci ADRA na sbírkový účet č.  57333375/0300, v. s. 255. Děkujeme vám. V tom případě se Váš dar nezobrazí zde, ale bude dle bankovního výpisu zaúčtován k danému variabilnímu symbolu.
 
Nadace ADRA podporuje Nicolase od dubna 2019; aktualizace informací: leden 2023.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Moc to není ale snad to taky pomůže hodně sil ❤️

Gita Kvapilová
200 Kč