LORM – Společnost pro hluchoslepé z.s.


Lidé s postižením Sport a volný čas

Tomáš běží za Ondru a hluchoslepé 10 km!

Ondra: „Chtěl jsem se vrátit k běhání a překonat přitom Crohna, ale nemoc mi to bohužel nedovolila. A proto svoji výzvu předávám dobroběžci Tomášovi Dvořákovi, který se nadchl pro myšlenku pokračovat v mojí výzvě a podpořit LORM a hluchoslepé." Tomáš: „Jsem rád, že jsem dostal příležitost podpořit právě hluchoslepé, jelikož sám mám v rodině člena se sluchovým a zrakovým hendikepem.“

vybíráme od 13.3.2019
5 351 Kč
vybráno 124 % z 4 321 Kč

přispělo

24 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
 „Během svého ročního působení v Norsku, jsem nalezl ve sportu životní styl a později po návratu do Čech, i zaměstnání, které mě naplňuje. Nejprve jsem začal běhat a od běhu jsem se dostal k triatlonu, kde jsem postupně okusil delší a delší tratě, až jsem se nakonec propracoval k Ironmanským distancím (což je 3,8 km plavání, 180 km na kole a 42,2 km běh), kde člověk nebojuje se soupeři, ale sám se sebou a časem. Již delší dobu se pokouším podporovat různé projekty, kdy mohu skloubit sport se získáním finančních prostředků pro dobrou věc. Mám rád různé výzvy: Jako je uplavat 10 km, ujet 400 km na kole, nebo absolvovat právě Ironmana. A co může být větší výzva, než svým snažením být vidět, podat co nejlepší výkon a získat co nejvíce pro dobrou věc. 
 
Proto jsem se rozhodl pomoci Ondrovi, převzít jeho dobroběžeckou výzvu a pokračovat v ní dál! Jak? V sobotu 7. září 2019 poběžím za Ondru a hluchoslepé 10 km večerní běh Prahou, Birell Grand Prix Praha 2019.
 
Pokud jste dočetli až sem mou výzvu, asi jsem Vás něčím zaujal, přidejte se ke mně a podpořme spolu LORM a hluchoslepé!“ 
 
Tomáš Dvořák

„Jakmile před sebou vidím nějakou výzvu, přijmu ji.“ Niki Lauda

„Vzdát se, to je něco, co Lauda nikdy nedělá.“ Niki Lauda
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držíme palce, ať to dobře běží!

Radka HAVLOVA
300 Kč

Proč zrovna dar 226 Kč ? Protože je to přesně vzdálenost IRONMANA, kterého jsem v neděli v premieře úspěšně dokončil v nadneočekávaném čase.

Tomáš Petrák
226 Kč

Ať ti to běží :-) a běhá

Martin Černý
150 Kč

Hodně štěstí kamaráde! Ať to běží!

Tomas Cironis

Držím palce, Ondro! Věřím, že pokoříš nejen tento cíl, protože člověka který se nevzdá, nejde porazit ;-)

Martina Faiferová
500 Kč

Podporuji Ondru a držím všechny pěsti ať se mu jeho výzva a cíle podaří splnit na 100%. Stejně tak ráda přispívám na dobrou věc.

Václava Suchánková
300 Kč