Nadace Via


Regionální a komunitní rozvoj

Živá komunita: UČÍME SE A HRAJEME SI VENKU

V malebném Potštejně se věnujeme pořádání akcí pro širokou veřejnost - hraní deskových her, tvoření, které se odehrávají vetšinou uvnitř v Babetě (malý domek). Nyní bychom chtěli vytvořit atraktivní prostor venku, kde je možné se učit hrou. Staňte se toho součástí.

vybíráme od 12.2.2019
20 550 Kč
vybráno 103 % z 20 000 Kč

přispělo

26 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Během tří let od vzniku našeho spolku P.R.O.,z.s., podpora rozvoje osobnosti jsme v Potštejně založili kroužek deskových her "Ježkovy Voči", kde se pravidelně konají turnaje.  Uspořádali jsme 8 tvoření a zapojili se do několika celonárodních výzev (Ukliďme Česko, Férová snídaně).  V našich aktivitách pokračujeme a chceme dětem nabídnout možnost hrát si a učit se venku. To umožňují edukační tabule (https://www.lesnisvet.cz/drevene-prvky).

Zdroj: https://www.lesnisvet.cz/tripexeso-venkovni

Naším záměrem je zakoupit  tabule zaměřené na přírodu a umístit je okolo Babety. Což bude možné jen díky Vašim darům. Tabule jsou pohyblivé s reálnými fotkami. Cena jedné tabule je přibližně 20 tis. Kč. Podle vybraných peněz koupíme tolik tabulí, kolik bude možné. UMOŽNĚTE DĚTEM I VY UČIT SE VENKU. Nejen děti, ale i dospělí se dozvědí něco o přírodě kolem nás.
KDO JSME?
Jsme spolek lidí, kteří pořádájí v Potštejně různé akce, kde hrajeme hry, tvoříme, bavíme se. Zútulnili jsme si v roce 2018 malý domek zvaný Babeta, který patří obci.  Svou činnost děláme v rámci dobrovolnictví. Baví nás to. Prosím, podpořte nás v naší činnosti.
Projekt byl podpořen Nadací Via v programu Živá komunita. Každou korunu, kterou darujete Nadace Via zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pro dětičky

alena novotna
500 Kč

Jsme rádi, že taková tabule v Potštejně bude..

Milan Pleva, Rodinna firma Pleva
2 000 Kč

Tak snad to pomůže a ještě někdo se přidá. Myslím, že to je pro děti i rodiče fajn, když je venku aspoň pár takových prvků.

Lucie Martakova
300 Kč

Členové Okrašlovacího spolku v Potštejně z.s. na své výroční členské schůzi dne 23. 3. 2019 rozhodli, že přispějí částkou 1 000 Kč. V. Hulman

Vladimír Hulman Okrašlovací spolek v Potštejně z.s.
1 000 Kč

Posílám z Chrudimi ku prospěchu dětí v Potštejně.

Jiří Novoselský
300 Kč

Fandím Vám...

Zdenka Kuncová
300 Kč

Pro Potštejn.

Miloš Vrátil - OK Weld s.r.o.
1 000 Kč

Těším se, že se vyberou peníze aspoň na dva prvky pro děti. V Potštejně jich je hodně a rády si hrají venku.

Lucie Martáková
1 000 Kč