Dobré víly dětem, z.s.


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Dobré víly běží pro děti

„Pravidelnými návštěvami, osobním, přátelským přístupem a individuální podporou dáváme dětem z dětských domovů to nejcennější – čas, pozornost a lásku. Dětem pomáháme s přípravou do školy a rozvíjíme je v tom, co je baví. Společně s dětmi se vzděláváme, posilujeme jejich samostatnost a sebedůvěru. Naše pozornost směřuje také k pěstounským a neúplným rodinám. Jsme přesvědčeni, že i sebemenší podpora, ať už morální nebo finanční, může být velkou pomocí. To, co děti prožily, neovlivníme, ale chceme, aby uvěřily, že mohou být v životě šťastné.“

vybíráme od 11.2.2019
200 Kč
vybráno 2 % z 10 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Dobré víly se poprvé v roce 2019 účastní běžeckých závodů RUN CZECH jako jedna ze spolupracujících charitativních organizací. Poběžíme 7. září 2019 z Náměstí republiky. 
Běžíme pro děti s nelehkými osudy. Běžíme, abychom jim mohli pomoci plnit sny!

Částka, kterou přispějete, půjde na podporu běhu Dobrých víl. Naším cílem je zapojit naše okolí, zapojit děti a zaměstnance dětských domovů, spojit se v jeden tým, společně uběhnout závod. 

Chceme poukázat na to, co tyto děti skutečně potřebují... čas, pozornost a lásku. Podpořte nás a pomozte tak upozornit na skutečné potřeby dětí z dětských domovů.

Pokud chcete také běžet, jděte na www.vilybezi.cz. Koupí registrace se zapojíte do projektu a podpoříte aktivity Dobrých víl.

Předem moc děkujeme za každou pomoc!

Děkujeme, že v nás a děti věříte!

 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu