Nadační fond Toník


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Pomozte Toníkovi rozesmát další děti (a jejich rodiče), kterým osud tolik nepřál

Toník už ví, že je spousta dětí, které vaši štědrost potřebují, a ví také, že na světě je spousta dobrých lidí, kteří neváhají pomáhat druhým. Předem tedy děkujeme za jakoukoli jednorázovou i pravidelnou podporu Toníkovi, který ji co nejlépe předá dál.

vybíráme od 27.11.2018
33 200 Kč

přispělo

50 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Na podzim 2018 jste nám pomáhali získat podporu pro maminku autistického Péti Jochece. Moc děkujeme, že i díky vám jsme přispěli k pohodové adventní atmosféře celé rodiny.

Předloni jsme přispěli Žanetce Hruškové s dětskou mozkovou obrnou - a poprvé i Péťovi Jochecovi, kterého jsme chtěli podpořit jako outsidera v naší letní dárcovské výzvě.

Toník vznikl v roce 2016, aby pomohl sirotkům Aničce, Filipovi, Františkovi a Toníkovi, podle kterého jsme také nadační fond pojmenovali. Mezi prvními „našimi“ dětmi byl také malý „Forrest Gump“ Niki Fagulec.

I v roce 2019 chceme pomáhat rozesmát děti a rodiče, kterým osud tolik nepřál - a předem vám děkujeme za jakoukoli formu pomoci, se kterou se k nám připojíte.

Chcete o nás vědět víc?

Základním posláním nadačního fondu je podpora dětí, kterým závažná nemoc jejich či jejich rodičů znemožňuje z finančních důvodů plnohodnotný společenský život, nebo mají zvýšené finanční náklady na zdravotnické pomůcky či léčebné postupy, díky kterým mají větší možnost žít svůj život plnohodnotněji.

Na webu Toníka najdete další informace, online si také můžete přečíst naši výroční zprávu za rok 2018. Pro další informace neváhejte kontaktovat člena Toníkovy správní rady Zdeňka Fekara (mail zdenek@evox.space, tel. 775 599 024).

Toník má transparentní účet 2201510583/2010.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

taktéž prosím, aby mě nikdo telefonicky již nekontaktoval.

Radim V.
300 Kč

Ať už mi nikdo nevolá s nabídkou bižuterie (přívěšek) za 1499 Kč.

Miloš Novák
500 Kč

přejeme hodně štěstí

Marcela Šáchová
300 Kč

Rád jsem podpořil tento projekt

Václav Slapnička

;)

Petr Jiříček
500 Kč

Držím palce, Toníku!

Dárce
100 Kč

Držím palce Toníkovi, dělá skvělou práci. Díky jemu i všem, kdo mu pomáhají!

Dárce
100 Kč