Nadace ADRA - adventistická nadace pro pomoc a rozvoj


Děti, mládež, rodina Sociálně znevýhodněné skupiny

Pomoc rodině Vaňkových

Paní Petra se svými třemi malými dětmi prožila neuvěřitelně těžký rok, na jehož konci byla ztráta milovaného manžela a otce. V důsledku nevyléčitelné nemoci přišli Vaňkovi o živitele rodiny. Jejich přátelé se proto obrátili na naši nadaci o pomoc, aby veřejnou sbírkou pomohli této rodině zajistit její odůvodněné potřeby.

vybíráme od 19.11.2018
23 300 Kč

přispělo

6 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Loni bylo šestačtyřicetiletému Samuelu Vaňkovi z Liberecka diagnostikováno nevyléčitelné onemocnění mozku. Jeho třiatřicetiletá manželka Petra přestala proto ze dne na den pracovat, aby se mu mohla plně věnovat. Život jejich rodiny, kam patří tři děti (Lea 11 let, Eva 9 let a Adam 4 roky), se obrátil vzhůru nohama; příjmy se dramaticky zmenšily a výdaje zvýšily. Samuel se do té doby plně věnoval pomoci bližním a nejednou jim byl rádcem a průvodcem při těžkých životních zkouškách. Snažil se své rodině vytvořit příjemný domov a staral se prakticky o všechno. Fatální choroba byla však natolik rychlá, že v říjnu 2018 zemřel. Přátelé Vaňkových se proto obrátili na naši nadaci s prosbou o pomoc. Rádi by pomohli Petře a jejím dětem, aby umenšili jejich existenční problémy. Peníze sice ztrátu milovaného manžela a otce nedokážou nahradit, ale mohou překonat alespoň nejtěžší první období.
 
Zapojte se, prosím, do pomoci této rodině. Své dary můžete posílat též bankovním převodem na náš sbírkový účet 57333375/0300, VS 253. Děkujeme vám. V tom případě se váš dar nezobrazí zde, ale bude dle bankovního výpisu zaúčtován k danému variabilnímu symbolu.

Nadace ADRA podporuje rodinu Vaňkových od října 2018. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu