Nadace České spořitelny


Sociálně znevýhodněné skupiny Sport a volný čas

Sportem zpátky do života

Sport je v SANANIMu už 28 let důležitou součástí léčby závislostí. Mezi účastníky klíčových sportovních akcí dosahuje úspěšnost léčby až neuvěřitelných 85 %. Podpořte ty, kteří se rozhodli vyměnit jehlu za sport.

DĚKUJEME ZA VAŠI PODPORU

38 000 Kč

přispělo

23 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Sport je v SANANIMu důležitou součástí léčby závislostí. Dlouholeté zkušenosti ukazují, že sportovní programy jsou silnou motivací pro život bez drog – mezi účastníky klíčových sportovních akcí dosahuje úspěšnost léčby až neuvěřitelných 85%. Klienti SANANIMu se pravidelně účastní závodů jako Kolo pro život či Handy Cyklo Maraton, fotbalového turnaje Homeless World Cup i přátelských utkání v programech Harm reduction. Zátěžové akce ve formě horské turistiky, sjíždění řek nebo vícedenních cyklovýletů jsou nedílnou součástí všech léčebných programů.

Sportovním akcím předcházejí měsíce tréninku, který pomáhá upevňovat vůli i zdraví, dodávat motivaci i naději a utvrzuje klienty v léčbě, že jejich snaha přináší výsledky. Díky nim zažívají okamžiky soudržnosti, naplnění a štěstí z úspěšně dokončeného závodu nebo turnaje. Navždy si mohou připomínat, že síla vůle, kterou si díky sportu dokázali uvědomit, jim pomůže odolat i těm největším pokušením. Uvědomí si, že vzrušení, silných prožitků a pocitu uspokojení můžou dosáhnout i sportem, bez rizika a bezpečně. A pracovníkům SANANIMu to pomáhá opakovaně zažívat zázrak úspěšné léčby.
Pojďme jim společně fandit a podpořit je!
Každou korunu, kterou darujete, zdvojnásobí Nadace České spořitelny, která podporuje SANANIM už od jeho vzniku.
Podívejte se na video, co dokáží....  A sdílejte prosím naši výzvu na svém facebooku. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji hodně malých i velkých úspěchů a hodně radosti. Vážím si vaší práce!

Zdeňka Pištěková
500 Kč