Společnost pro ranou péči, pobočka Ostrava


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Podpora rodin s dětmi se zrakovým a kombinovaným postižením v MS kraji

Rodiny, do kterých se narodí dítě s těžkým postižením zraku, se ocitají ve velmi těžké situaci. Život se jim obrátí doslova naruby a začátky jsou více než krušné. Naše poradkyně rané péče dojíždějí do rodin s dětmi se zrakovým a kombinovaným postižením od narození do sedmi let, a to po celém Moravskoslezském kraji, a pomáhají rodičům podporovat vývoj dítěte, stimulovat případné zrakové schopnosti, zapůjčí vhodné hračky, pomůcky, předají důležité informace. Děkujeme všem, kdo činnost a provoz Střediska rané péče SPRP, pobočka Ostrava, podpoříte!

vybíráme od 10.9.2018
22 000 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Jako jediná organizace Moravskoslezském kraji se poskytujeme pomoc a podporu rodinám s dětmi se zrakovým postižením v raném věku, tedy od narození do sedmi let. Díky Vaší podpoře budou moci poradkyně rané péče dojíždět do rodin v celém severomoravském regionu a pomáhat rodinám vypořádat se s velmi náročnou životní situací. Velmi děkujeme Vám všem, kdo nás podpoříte!!!

 V případě Vašeho zájmu s Vámi sepíšeme darovací smlouvu, dojednáme podmínky významnějších darů a partnerství, rádi se s Vámi sejdeme. Kontaktujte nás e-mailem: ostrava@ranapece.cz nebo telefonicky: 774 567 236.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu