MEDICA Třinec, z.ú.


Hospicová a paliativní péče

Podpora mobilní paliativní péče MEDICA

Věříme, že každý člověk potřebuje svoji postel, svůj hrnek, své blízké ... Proto i v této těžké době pečujeme o pacienty u nich doma. Cílem paliativní péče je předcházet nebo účinně zmirňovat utrpení těchto pacientů i jejich blízkých tím, že jim poskytne systematickou podporu. Snaží se o úlevu od bolesti i jiných tělesných symptomů, nabízí pomoc při řešení psychických obtíží, poradenství i doprovázení v této závažné situaci.

vybíráme od 31.7.2018

Podpořit

1 287 958 Kč

přispělo

208 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Snažíme se o to, aby těžce nemocný člen rodiny mohl zůstat doma, netrpěl zbytečnými bolestmi a konec života mohl prožít se svými blízkými. Jelikož si uvědomujeme, jak náročné je toto období i pro celou rodinu, chceme poskytovat tyto služby bezplatně.
Města a obce, kde poskytujeme službu mobilní paliativní péče: Třinec, Jablunkov, Český Těšín
Bocanovice, Bukovec, Bystřice, Dolní Lomná, Dolní Tošanovice, Hnojník, Horní Lomná, Horní Tošanovice, Horní Žukov, Hrádek, Hrčava, Komorní Lhotka, Košařiska, Milíkov, Mosty u Jablunkova, Návsí, Nýdek, Písečná, Písek, Ropice, Řeka, Smilovice, Střítež, Třanovice, Vělopolí, Vendryně.

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Děkujeme za vaši okamžitou pomoc, jsme vám velice vděční.

Zbigniew Kawulok
20 000 Kč

Krásný den, rádi přispějeme svou "troškou do mlýna" za kolektiv Domova Nýdek na tuto velice záslužnou činnost. Přejme mnoho sil, elánu a pozitivní energie, kterou budete moci předávat dále. Kolektiv Domova Nýdek

Kateřina Szarzecová
2 000 Kč

Děkujeme za to, že jste. Přinášíte do mnohých domovů pomoc, laskavost, vstřícnost, podporu a jistotu. Jste velkou oporou rodinám v náročných chvilích péče o své blízké, za což Vám patří obrovský dík. Přejeme Vám hodně sil a vše dobré, rodina Šimandlova.

Marcela Šimandlová
1 000 Kč

Děkuji Vám za úžasnou péči, kterou nezištně děláte pro druhé.
Zdenka

Zdenka Popelková
500 Kč

Děkuji za Vaše služby a zdravím všechny pracovnice.

Olga Gajdaczová
1 000 Kč

Děkuji za péči o mou maminku, paní Ludmilu Dosedlovou. Byli jste neskutečnou podporou i pro celou rodinu. Přeji všem hodně zdraví a síly na pomoc dalším nemocným a jejich rodinám. Bajuszová Jitka

Jitka Bajuszová
5 000 Kč

Ať se vám daří.

Jana Kiszová
1 000 Kč

Tímto chci poděkovat za pomoc při péči o maminku.

Šárka Malá

přeji hodně sil a odhodlání

David Motyčka
300 Kč

Vážená paní Walachová,
Díky Vám jsme mohli strávit poslední týdny života s naší maminkou a důstojně se s ní rozloučit. Jste úžasná! Moc Vám děkujeme.

Lubomír Trampota
5 000 Kč